GENiUS TÜRKiYE

 GENiUS TÜRKiYE

Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.

MAiN OTOMASYON Genius marka ürünlerin satışı ve satış sonrası destek hizmetlerinde yetkili Genius bayisidir.

Otomatik elektrikli kapılar için ihtiyacınız olan her şey
Kanatlı kapılar ve sürgülü kapılar için elektrikli kapı açıcılar artı alüminyum kanatlı kapılar ve alüminyum sürgülü kapılar ve kapsamlı erişim kontrol sistemleri, uzaktan kumandalar, otomatik bariyerler ve direkler ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli elektrikli otomasyon ürünlerinin toptancısıyız.

Bu ürünlerin uzmanları ve otomatik garaj kapıları, aksesuarları ve elektrikli kapı ve garaj kapısı uzaktan kumandaları, teknik sorularınızı yanıtlamak için hazırdır. Spesifikasyon, saha değerlendirmesi, güvenlik, kurulum, kurulum, sorun giderme, uzaktan yeniden programlama ve çok daha fazlası dahil olmak üzere alanlarda deneyimli ve bilgilidirler. Herhangi bir sorunuz varsa 01895 232 626 numaralı telefonu arayın.

Otomatik elektrikli kapılar için doğru elektrikli açıcıları, yedek parçaları veya parçaları bulma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçin. Herhangi bir kapı otomasyonu için ihtiyacınız olan şeye sahibiz veya onu bulabilir ve mümkün olan en kısa sürede size ulaştırabiliriz. Ayrıca yeni otomatik kapı açıcıları ve otomasyon ekipmanlarını uygunluğu, güvenilirliği ve uzun ömürlülüğü açısından sürekli olarak analiz ediyor ve test ediyoruz. Otomatik elektrikli kapıları kuran bir şirketten geliştirdiğimiz için, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve her iş için doğru elektrikli kapı açıcıyı ararken karşılaştıkları zorlukları tamamen anlıyoruz.
Daha yeni Daha eski