AKILLI ALARM SiSTEMi

 AKILLI ALARM SiSTEMi

ÖMÜR BOYU GÜNCELLEME DESTEĞİ

En çok ihtiyaç duyulan güvenlik ürünleri bir pakette, önceden eÅŸleÅŸtirilmiÅŸ, kullanıma hazır. Fonri güvenlik sistemi, güvenlik sensörleri aracılığı ile evinizi sürekli izler. Fonri güvenlik sisteminin merkezinde merkezi kontrol ünitesi olan Fonri Ana Panel yer alır. Fonri Ana Panel, tüm Fonri sınırsız kullanıcı ve güvenlik ürünlerini sinyal mesafesi sorunu olmadan birbirine baÄŸlar. Ayrıca dışarıdan kablosuz ürünlere müdahale yada sinyal bozmak istense bile sitem üzerinden anında haber verir.Fonri Güvenlik Paketi, eviniz için eksiksiz akıllı güvenlik sistemidir.Fonri sabotaj yada panik butonuna basıldığında yerinizi  kullanıcılara   ve  en yakın kiÅŸilere bilgi verir  . Sistemi kontrol etmek ve yönetmek oldukça  kolay hale getirilmiÅŸtir. iOS ve Android telefonlarınız için uygulama marketlerinden ücretsiz indirilebilir. 


YENÄ° ÃœRÃœN  HABER  ALAM MERKEZÄ°  Ä°ZLEME ÖZELLÄ°KLÄ°.                                            

Fonri Hareket sensörleri,  gaz kaçağı sensörleri, yangın / duman sensörleri, darbe ve deprem sensörleri,  su taÅŸkını sensörleri,akıllı prizler,evcil hayvan dostu sensörler,garaj panjur sensörleri HD kalitesinde canlı görüntü aktaran hareketli/sabit kameralar.  

Onlarca bileşeni akıllı telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz.

Wifi veya GSM kartı ile kesintisiz iletiÅŸim,  dünyanın neresinde olursanız olun eviniz/ofisiniz cebinizde ve bir tuÅŸ uzaklıktadır.
Tüm aile bireyleri tarafından aynı anda kullanılabilir, kullanıcı sayısında sınır yoktur.
Sistem bileşenleri istenildiği kadar çoğaltabilir, sonradan istenildiği kadar ekleme yapılabilir.

Kiralama ücreti yok, hizmet bedeli yok, servis masrafı yok, aylık sabit ücret yok, güncelleme ücreti yok. 

BİR DEFA ÖDERSİNİZ, ÖMÜR BOYU SİZİN OLUR...!

YENÄ° GÃœVENLÄ°K ALGORÄ°TMASI


Ä°ster Wifi ister GSM baÄŸlantısı ile dilediÄŸiniz yerden dilediÄŸiniz zaman sisteme baÄŸlanma ve kontrol etme imkanı,Entegre IPC kamera özelliÄŸi ile HD canlı mekan görüntüsü,Panik butonu, tek tuÅŸ ile alarm tetikleme ve belirlenmiÅŸ numaralara ÅŸifrelenmiÅŸ SMS ile acil durum çaÄŸrısı gönderme,Telefon ve kiÅŸisel bilgisayardan kontrol ve uzaktan kumanda;  farklı kontrol birimleri, hepsini aynı anda kullanabilme imkanı.

SİSTEM GÜVENİLİRLİĞİ

Fonri7/24
Dış müdahalelere karşı sistem birimlerinin 300mt mesafede kesintisiz iletiÅŸimini saÄŸlayan ÅŸifrelenmiÅŸ veri transferi, DeÄŸiÅŸtirilebilir 2200mAh lityum polimer pil le 10  saat yedek enerji desteÄŸi , SMS ile güç kesintisi ve düşük pil uyarısı tüm uyarıları telefonunuzdan bilgi alırsınız .

APPS
Play Store ve Google Play sanal mağazalarından ücretsiz indirilebilen kullanıcı dostu uygulama ara yüzü, IOS ve Android uyumlu uygulama, 1000 olay kaydı ve şifrelenmiş cloud hesabı,Türkçe dahil çoklu dil seçeneği.


KOLAY KURULUM

Kablosuz vidasız kolay montaj, QR kod ile hızlı ve kolay kurulum, Ömür boyu ücretsiz kullanım, Ãœcretsiz yazılım güncelleme, Tüm giriÅŸ çıkış ve tüm bildirimler dahil özelliÄŸi, Sistemi mekandan mekana taşıma ve kullanma imkanı. 

Güvenlik sistemleri içinde villa yada yüksek katlı uzun mesafeli alanlarda kapı pencere hareket algılama  aksesuarlarda çekim mesafesi ve bakım maliyeti olmayan üstün özelikler sahip.

Daha yeni Daha eski