AKILLI EV SiSTEMi

AKILLI EV SiSTEMi
Şimdi sizlere evinizde ve iş yerlerinizde konforu yaşamak kalıyor.

Artık evinizi ve iş yerinizi akıllandırmak çok kolay, yeni kablo tesisatı çekmeden veya tadilat çıkarmadan mevcut tesisatınız ile evinizi ve iş yerinizi akıllı cihazlarınızdan yönetebilirsiniz.

Wifi-Kablosuz internet hattınızın bulunduğu her noktaya uygulayabildiğimiz akıllı sistemlerimize telefon, tablet, bilgisayar ve tüm akıllı cihazlarınızdan Dünya'nın neresinde olursanız olun ulaşabilirsiniz, üstelik sistemlerimiz Android ve Iphone desteğine sahip.

 Google Play Store, App Store ve Amazon Alexa
 Ã¼zerinden tüm dünyada ortak kullanılan tuya uygulamasını indirip hayatınızı kolaylaÅŸtırabilirsiniz.

Akıllı sistemlerimiz Google asistan Amazon Alexa ve Siri ile tam destekli çalışmakta olup sizlerin sadece sesli komutunuzu iletmeniz yeterli, ayrıca sesli komutlarınızı tüm dillerde verebilirsiniz.

Wifi-Kablosuz hattınızın çekmediği noktalarda akıllı dağıtıcılarımızı fişe takıp modeminize tanıtmamız yeterli olacağından internet kopmalarından da kurtulabilirsiniz.

Akıllı cihazlarınızı mevcut ağınıza bağlamak bir tuşa basmak kadar kolay, cihazlarımız uygulamada görünür ve sizlere sadece modem şifrenizi girmek kalır, artık sistemleriniz akıllandı.

Tuya uygulaması ile evinizdeki akıllı cihazlarınızı yönetmeniz çok kolay mevcutta kullanmış olduğunuz akıllı sisteminizi ( Akıllı Süpürge, Fırın, Çamaşır Makinası ) gibi bir çok anlaşmalı marka ürününüzü tek uyguma hatta sesli komut ile yönetmenize imkan sunuyoruz, eğer bu sistemleriniz akıllı değil ise onları da akıllandırmak bizim işimiz.

Artık sonra akıllı ev sisteminizi kurmanız hem düşük maliyetli hem de çok kolay.

Ä°ster teknik desteÄŸimiz ile kendiniz isterseniz de firmamızdan montaj desteÄŸi alarak sistemi uygulama yapılabilir. 

Üstelik yalnızca evinizde değil iş yerinizde makinalarınızı, otomatik sistemlerinizi, otomatik kapılarınızı, vanalarınızı, panjurlarınızı, gaz sistemlerinizi ve güvenlik sistemlerinizi Dünya'nın neresinde olursanız olun kontrol edebilir ve aklınıza takılan sistemi kesebilirsiniz.
Daha yeni Daha eski