CAME TÜRKiYE

 CAME TÜRKiYE

EYLEMLERI DUYGULARA ÇEVIRME BECERISI.

Teknolojinin her şey olduğu bir dünyada, insanları her şeyin özüne geri koyduk.
Önemli olan her şeye özen gösterme şeklimizdir ve becerilerimiz, ihtiyaç ortaya çıkmadan önce yenilikçi çözümler bulmakta yatmaktadır.

İnsanlara, onların hayallerine, fikirlerine ve projelerine saygımız var.

Hafif bir dokunuşla nasıl yakın olunacağını bilmek. İnsanları, refahlarını ve yaşamayı sevdikleri yolu tahmin etme, düşünme yeteneğine sahibiz. Yaratıcılığımız her zaman en iyi fikri bulur ve teknolojiyi insan hayatına harmanlar.

Bütün bunlar bilgi birikimimizin, yaptığımız işe olan tutkumuzun ve bunu nasıl yaptığımızın meyvesidir. Şimdi dünyaya tek bir sesle hitap etmenin, insanlara insan olarak ulaşmanın zamanıdır.

SONSUZA KADAR YENİLİKÇİLER.

60 yılı aşkın tutkumuz ve Ev ve Bina Otomasyonu endüstrisindeki yeni teknolojiye yaptığımız yatırımla, konut, kamu ve kentsel alanların kontrolünü ve güvenliğini otomatikleştirmek için tasarlanmış entegre çözümler için başvurulacak bir marka ve küresel ortak haline geldik, bu da insanlar için sağlıklı ve akıllı yaşam ve çalışma alanları sağladı.

CAME'nin değerlerini ileriye taşıyan, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizin hayatlarına yenilik getiren birçok profesyonel montajcı ile kaliteli ilişkiler kurduk.

Evrimimiz, insanlar adına çözümlere dönüşüyor. Teknolojimiz, gelecek hakkında düşünmenin ve yaşamanın yeni bir yolunu tanımlamak için stratejik hale geliyor.

BIRÇOK KÜLTÜR, TEK BIR HEDEF

İnsanlar bizim en değerli kaynağımızdır. Güvenlik, kalite ve müşteri ihtiyaçlarına dikkatin temel olduğu hayati işlevleri ve faaliyetleri yerine getirirler. Bugün Grubumuz dünya çapında 1.400'den fazla çalışana sahiptir ve farklı pazarlardaki payımız önemli bir büyüme potansiyeli göstermektedir. Grubumuzun kalbi Dosson di Casier'deki Genel Merkezimizdedir; planlama ve tasarım merkezi ve tüm mühendislik ekibimizin çekirdeği. Ancak üretim tesislerimiz, Made in Italy'yi Avrupa'nın en son teknolojileriyle entegre etmemizi sağlayan stratejik konumlarda bulunmaktadır.

Barselona, İspanya'da bulunan CAME Parkare, önde gelen son teknoloji ürünü park tesisi tasarımcısıdır. Fransa'da, CAME Urbaco kentsel yönetimde ve otomatik direğin evinde sonsuza dek ön plandadır. İngiltere'de üretim tesisleri ile görüntülü interkom giriş çözümleri yapıyoruz. İtalya'da, teklifimizi son teknoloji elektronik mühendisliği merkezi Sesto al Reghena'daki Geliştirme Birimi ve CAME Go'nun bilgi birikimi ile tamamlıyoruz; hepsi Made in Italy'nin kaliteli üretimine denk geliyor.

İNSAN OTOMASYONUNUN DÖRT YASASI

Kurumsal değerlerimiz, bize her zaman ilham veren dört temel ilkeye hayat vermiştir.

Dünyanın gelecekte nasıl olacağını ve hangi değerleri büyütmemiz gerektiğini hayal ederek çok ileriye bakıyoruz: konuşma, tutku, know-how, insanların yaşadıkları yerleri otomatikleştirmelerine yardımcı olmak için en umut verici fırsatları belirlememizi sağlayan niteliklerdir. konut, iş ve kentsel ortamlarda güvenlik ve performans.

Daha yeni Daha eski