POWERMASTER SERViS

 POWERMASTER SERViS

V.E. Power Door, PowerMaster'ın Kapı ve Kapı Operatörleri serisinin arkasındaki üreticidir. Ayrıca, standart bir basmalı düğme kontrol istasyonundan iç veya dış uygulamalar için özelleştirilmiş çoklu istasyon kontrol panellerine kadar aksesuar kontrol istasyonu gereksinimlerinize çözümler sunuyoruz.

V.E. Power Door, kurucumuz Philip Lanzarone'nin yönetiminde Ekim 1969'da kapılarını açtı. Ailemizin sahip olduğu ve işlettiği işletme, Winfield Door / North American Door Corp'a hizmet vermek için kuruldu (daha sonra Jim Walters şirketler holdinginin bir parçası olmak için). V.E. her zaman Long Island'daydı ve Ağustos 1980'de Brentwood'daki şu anki konumumuza yerleşti.

Dağıtım merkezleri ülke genelinde uygun bölgelerde bulunmaktadır. Bu dağıtım merkezleri, ihtiyaçlarınızı derhal karşılamak için bölgede popüler olan çeşitli operatörler ve parçalarla doludur. Ek üniteler doğrudan fabrikadan veya uygulama yerine daha yakın depolardan birine sipariş edilebilir ve gönderilebilir. Fabrikada eğitilmiş personel, depo alanlarının her birini denetler ve müşterilerin gereksinimlerine göre envanteri sürekli olarak izler ve ayarlar.

En büyük varlıklarımızdan biri, çalışanlarımız ve kaliteye ve şirkete olan bağlılıklarıdır. Çalışanlarımızın ve yönetimimizin çoğu 20 yılı aşkın bir süredir bizimle birlikte ve birçoğu 30 yıl veya daha uzun süredir bizimle birlikte. Sektördeki başka hiçbir şirket, ürettikleri her şeyde bu tür bir uzmanlık ve bağlılık sunamaz.

PowerMaster serisi UL listesinde yer almaktadır ve sektördeki mevcut en son teknolojiye ayak uydurarak tutarlı kalitesi, güvenilirliği ve verimliliği ile ünlüdür. Distribütörlerimizle birlikte, Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Afrika ve Asya'nın her yerinde kapı ve kapı operatörleri tedarik ettik.
Daha yeni Daha eski