FULL VISION KAPI

 FULL VISION KAPI

Full vision tam görüş saÄŸlayan seksiyonel kapılar, alüminyum konstrüksiyon ve akrilik cam ile oluÅŸan, tavana doÄŸru kayarak açılan endüstriyel kapılardırEndüstriyel yapılara, fabrikalara, araç bakım istasyonlarına ve galerilere uygun, kullanışlı endüstriyel kapılardır. Alüminyum konstrüksiyon içinde bulunan akrilik camlar kapının ÅŸeffaflığını saÄŸlar.

Tam görüş saÄŸlayan camlı seksiyonel garaj kapılarının en büyük avantajı, yapının ÅŸekline uygun, istenilen boyutlarda yapılması, kolay uygulanabilir olması ayrıca uzun ömürlü kullanılmasıdır. GörselliÄŸin önemli olduÄŸu iÅŸletmelerde kullanılan kapı sistemi, iÅŸlevselliÄŸinin yanında estetik özellikleriyle de dikkat çekmektedir.

Isı, ses ve toz yalıtımlı olan full vision kapılar, her türlü giriÅŸ kontrol seçeneÄŸi (uzaktan, anahtarlı, butonlu ve ÅŸifreli kumandalar vs.) ile kullanılabilir. Farklı kiriÅŸ yüksekliklerinde uygulanan kapının yay kırılma ve halat kopma emniyet sistemleri standarttır. Aynı zamanda düşük, yüksek, dikey ve eÄŸimli tavan için yataklama uygulamaları yapılabilir.

Tam görünümlü seksiyonel kapıları oluÅŸturan paneller 500 mm – 610 mm alüminyum parmak korumalı alüminyum profillerden üretilmektedir.

Tam görünümlü seksiyonel kapı profillerinin standart rengi naturel eloksaldır. Fakat dış cephe rengine yada isteÄŸe baÄŸlı olarak istenilen renklerde de uygulanabilir.

3mm Pleksiglass Tek Camlı Modeller: Maksimum 6000x6000mm/h ölçülerinde 3+16+3 mm

Pleksiglass Çift Camlı Modeller: Maksimum 6000x6000mm/h ölçülerinde

Boş Çerçeveli Modeller: 5500*3500mm/h ölçülerinde

Ölçünüzü belirterek kapı bölmelerini ihtiyacınıza uygun şekilde daha farklı modellerde tasarlayabilmekteyiz.

Daha yeni Daha eski