EASYPARK - TRANSPARK BARiYER

 EASYPARK - TRANSPARK BARiYER

Transpark Otopark Bariyer Sistemleri, otoparklarda güvenliÄŸi ve kontrolü saÄŸlamak amacıyla kullanılan sistemlerdir. Günümüzde hemen hemen her otoparkta bariyer sistemlerine rastlamaktayız. GüvenliÄŸin yanı sıra araçların geçiÅŸ kontrolünü de saÄŸlayan bariyer sistemleri, elektrostatik boyalı ya da paslanmaz çelik gövdeden oluÅŸmaları ile iç ve dış tüm ortamlarda güvenle tercih edilmektedir. 

Ãœstelik bu bariyerlerin kol uzunlukları kullanacağınız alanın geniÅŸliÄŸine göre 3-6mt arasında deÄŸiÅŸiklik göstererek her ihtiyacınıza uygun bir çözüm sunmaktadır. 

Transpark Otopark Bariyerleri, kol uzunluÄŸuna göre 1-6sn arasında açılıp, kapanabilmektedir. Elektrik kesintilerinde ise yolu manuel olarak açıp, kapatabilecek manuel hareket sistemi mevcuttur.  

Transpark Otopark Bariyerleri ayrıca uzaktan kumanda ile kontrol edilmeleri ile kullanımda oldukça büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Transpark Otopark Bariyerleri ile sitelerde, havaalanlarında, holdinglerde, iÅŸ merkezlerinde, plazalarda ve buna benzer her alanda yer alan otoparklarınızı güvenle koruyabilirsiniz. Ãœstelik otopark bariyerlerinin zaman kontrolü özelliÄŸi ile bariyerin istediÄŸiniz saatte açılmasını ya da istediÄŸiniz saatte kapanmasını saÄŸlayabilirsiniz. 

Transpark Otopark Bariyerleri, plaka tanıma, hızlı geçiÅŸ (RFID), kartlı geçiÅŸ, uzaktan kumanda ve manuel buton ile çalışabilecek ÅŸekilde üretilmektedir. Ayrıca görsel uyarı olarak trafik lambası ya da flaşör entegre edilebilmektedir.  

Transpark Otopark Bariyerlerinde, aracın geçiÅŸi esnasında bariyer kolu altında durması durumunda emniyet sensörleri kolun kapanmasını engeller. Hiçbir uzaktan kumanda ile de kontrolü saÄŸlanmaz. Araç geçiÅŸini tamamladığında ise bariyer kolu kapanma iÅŸlemine devam eder. 

Emniyet sensör kontrolü ile güvenliÄŸin %100’e çıkarılmasını saÄŸlayan bariyer sistemleri ile ayrıca acil alarm durumlarında otomatik olarak serbest geçiÅŸ modu mevcuttur. Yangın, deprem veya afet gibi alarm durumlarında bariyer koluna uzaktan kumanda ile tetik verilse dahi komut iÅŸlemez ve otomatik olarak serbest geçiÅŸ saÄŸlanır. Kullanımları 

kadar kurulumları da oldukça basit olan otopark bariyerleri, ikaz lambası ile bariyer kolunun aÅŸağı ve yukarı hareketi esnasından sürekli olarak yanıp sönerek kullanıcısına bilgilendirme yapmaktadır. 

Ürünlerimizde uzakdogu menşeili mekanik ürün kullanılmamaktadır.

Daha yeni Daha eski