ALLMATIC BARiYER

 ALLMATIC BARiYER

BOOMY
Performans ve güvenilirlik arasında mükemmel ilişki. Yol erişimlerinin ve araba yollarının kontrolü için 24Vdc elektromekanik yol bariyer sistemi.
Sağlam çelik yapı, yüksek mukavemetli mekanik bileşenlerin kullanımı ile birleştiğinde, zaman içinde maksimum güvenilirliği garanti eder. Hem kasaya hem de boma entegre edilebilen isteğe bağlı yeşil / kırmızı trafik ışığı LED şeritleri (6 m LED versiyonu için sadece kasaya entegre edilebilirler).

BIOS1 24 BOOMY
Hızlı ve rahat erişim için sağlam bir çıkarılabilir metal tepsiye yerleştirilmiş yeni özel elektronikler. Toplam hareket adaptasyonuna izin vermek için programlama sırasında motor emiliminin engel tespiti ve izlenmesi. Yeni BIOS1 24 BOOMY, maksimum kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Diğer özellikler
- Basit anahtar serbest bırakma sistemi
- Özel pil takımı ile karartma sırasında çalışma imkanı (isteğe bağlı)
- Ayarlanabilir direk tutucu mevcuttur (isteğe bağlı)
Plaka sabitleme, boom ve lastik ayrı ayrı verilir.
BOOMY 4 m ve 6 m versiyonlarında mevcuttur

BRT BASÄ°T
Otoparklar için güçlü, hızlı ve güvenli bariyer.
2,5 İla 3 saniye arasında açılma süresi olan 4 m'ye kadar olan çubuklar için sokak bariyeri.

BRT SÄ°MPLE
Street barrier 230 Vac, 2,5 ila 3 saniye arasında açılma süresi olan 4 metreye kadar olan çubuklar için yerleşik kontrol ünitesine sahiptir. Dahili BIOS1 radyo alıcılı kontrol ünitesi, yavaşlamalar, güvenlik cihazları ve vericinin ekran üzerinden yönetilmesi.
Destek plakası, çubuk ve kelepçe göbeğine ihtiyaç vardır.

Daha yeni Daha eski