ALLMATIC KEPENK MOTORU - SANTRAL MOTOR

 ALLMATIC KEPENK MOTORU ( ALLMATIC SANTRAL-MERKEZi )


SER
Roll-up panjurunuzu zahmetsizce yukarı ve aşağı çekmek için hızlı ve kurulumu kolay otomasyon.
450 kg'a kadar olan panjurlar için operatör.
SER UNI 170 Yay dengeli roll-up kepenkler için Redüktörlü motor. Ø 48/60 (cod. 64100601) ve kasnak yayları adaptörü (cod. 64100600). Elektrikli frenli.
Yay dengeli roll-up panjurlar için SER 24 Redüktörlü motor. Kablo, kasa ve serbest bırakma düğmesi ile elektronik fren dahil.
SER 24 IRR
Büyük Dimd yayları ile dengelenmiş panjurlar için çift motorlu büyük iki Operatör. Kablo, kasa ve serbest bırakma düğmesi ile elektronik fren dahil.
Yay dengeli roll-up panjurlar için SER 22 120V Redüktörlü motor. Kablo, kasa ve serbest bırakma düğmesi ile elektronik fren dahil.
Kontrol ünitesi.
Roll-up panjurlar için BAX900 Kontrol ünitesi. Çalışma süresinin kolay ayarlanması.Girişler: aç, kapat, durdur, fotosel, IB1.M radyo modülü 433,92 MHz.
Nezaket ışıklı BAX900L Kontrol ünitesi BAX900, radyo kenarı için konektör ve güvenlik cihazlarının kendi kendine teşhisi.
Zarif ve işlevsel bir kutuda roll-up panjurlar için AV. Kod çözme işlemini düzeltin ve yuvarlayın. Programlanabilir çalışma süresi ve otomatik yeniden kapanma süresi.Girişler: adım adım, durdurma, fotosel, açma ve kapama limit anahtarı (veya açma ve kapama düğmeleri). Radyo alıcı modülü.

Daha yeni Daha eski