APRIMATIC FOTOSELLi KAPI

 APRIMATIC FOTOSELLi KAPI

KANAT NK / KANAT NK H150 / Ä°NCE SNK

OTOMASYON SÄ°STEMÄ°

Sürgülü kapılar için otomasyon sistemi.
Düzgün, doğru, sessiz hareket. Aprimatic, sürgülü kapılar için çok çeşitli otomasyon çözümleri sunmaktadır. Ofisler, mağazalar ve süpermarketler için geniş bir uygulama yelpazesinde en üst düzeyde güvenilirlik sağlamak üzere tasarlanmış ürünler.
Tüm otomasyon bileşenleri kompakt, çekici tasarımlı ekstrüde alüminyum gövdelere sahiptir. Ünitelerin kurulumu kolaydır ve özel beceri veya duvar işi gerektirmez. Otomasyon üniteleri çok az ayar gerektiren akıllı elektronik kontrol sistemleri ile donatılmıştır. Bu, toplam güvenliği garanti ederken daha hızlı kurulum ve daha kolay bakım işlemleri sağlar.

Kanat NK
Sürgülü kapılar için geri dönüşümlü tek motorlu otomasyon. Yüksek trafik seviyesine sahip mağazalar, süpermarketler ve ofisler için uygundur. Orta-ağır yükler için tasarlanmıştır. Maks. ağır hizmet kullanımı için yük (4 devir / dak.): 2 kanat için, bir kanat 150 kg için her biri 100 kg. Maks. sürekli kullanım için yük (6 devir / dak.): 2 kanat için, bir kanat 130 kg için her biri 80 kg.

Kanat NK H150
Sürgülü kapılar için yeni geri dönüşümlü tek motorlu otomasyon. Yüksek trafik seviyesine sahip mağazalar, süpermarketler ve ofisler için uygundur. Orta-ağır yükler için tasarlanmıştır. Maks. ağır hizmet kullanımı için yük (4 devir / dak.): 2 kanat için, bir kanat 150 kg için her biri 150 kg. Maks. sürekli kullanım için yük (6 devir / dak.): 2 kanat için, bir kanat 150 kg için her biri 130 kg.

Dişli HPPD kauçuk tahrik kayışlı tahrik sistemi. Kayış bir cam elyaf çekirdek ile takviye edilmiştir ve kaymaz bir kaplamaya sahiptir. Üst ve alt yarım daire kesitli raylar üzerinde çalışan geniş çaplı takviyeli naylon tekerleklere sahip modüler vagonlar. Taşıyıcı modüller bir anti-kirlenme, anti-yunuslama, yük dengeleme sistemine sahiptir. Elektronik darbe genişliği kontrollü geri dönüşümlü DC Dişli motor. elektronik konum ve hız kontrolü için motora bağlı 2 kanallı optik kodlayıcı. Kontrol üniteleri en üst düzeyde güvenlik ve güvenilirlik sağlar. Performans özellikleri şunlardır: strok uzunluğu, kanat ağırlığı, frenleme kuvveti ve fren mesafesi kendi kendine öğrenme. Ayrıca acil pil şarjını da garanti ederler. Kompakt ve estetik açıdan hoş alüminyum profil kapaklar, doğal, eloksallı gümüş ve eloksallı siyah versiyonlarda mevcuttur.

Ä°nce SNK
Sürgülü kapılar için geri dönüşümlü tek motorlu otomasyon. Orta trafik seviyelerine ve orta hafif yüklere sahip mağazalar, süpermarketler ve ofisler için uygundur. Maks. yoğun olmayan kullanım için yük ("3 devir / dak.): Her biri 70 kg'lık 2 kanat için, 100 kg'lık bir kanat için. Maks. ağır hizmet kullanımı için yük (4 devir / dak.): 2 kanat için, bir kanat 70 kg için her biri 50 kg.

Daha yeni Daha eski