BECKER SERViS

 BECKER SERViS
Bunlar, bizim "Made in Germany" felsefemizi öne çıkaran unsurlardır. Becker, dünyadaki yaÅŸam kalitesini, güvenliÄŸi ve konforu motorlar ve kontrol üniteleri ile panjurlar, güneÅŸ koruma sistemleri, kapılar ve özel uygulamalar için çözümler geliÅŸtirerek, üç nesildir uluslararası alanda faaliyet gösteren bir aile ÅŸirketidir.  
Bilgisayar,tablet,cep telefonu veya bir sensör: hangi sistem sizin için daha uygunsa, Becker eviniz üzerinde zahmetsizce kontrol sahibi olmanızı sağlar. Merkezi Sistem ev otomasyon sistemi size mümkün olan en yüksek düzeyde konfor ve güvenlik sağlar. Bu panjurları, güneş koruma sistemlerini ve kapıları, aydınlatma veya ısıtma gibi diğer sistemlere ek olarak kolayca entegre ederek kontrol etmenizi sağlar. Ürünlerimizi özel yapan şey budur: ev otomasyon sistemimiz olan B-Tronic çift yönlü telsiz sistemini temel alır. Bu, bağlantılı tüm cihazlar tarafından durumu derhal geri bildirmek için kullanılır. Yani, dışarıda olduğunuzda bile, örneğin akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden evinizi her zaman tam kontrol altında tutabilirsiniz.
Tüm sistemlerimiz için tek bir hususa önem veriyoruz: ürünlerimizi sadece uzman ortaklarımız aracılığıyla pazarlıyoruz ve bunu çok iyi bir sebeple yapıyoruz. Ä°ÅŸ ortaklarımızla birlikte çalışarak, müşterilerimize yüksek kaliteli bir ürün elde etmenin yanı sıra, bireysel tavsiye ve profesyonel kurulumun garantisini de sunuyoruz - amacımız hem tatmin olduÄŸunuzu görmek hem de mükemmel mutluluÄŸu duyduÄŸunuzdan emin olmaktır.     
Kendinizi ve evinizi güneÅŸe karşı korumak ister misiniz? Güvenlik ve konfor konusuna önem veriyor musunuz? Veya enerjiden tasarruf etmek ister misiniz? EÄŸer öyleyse, size sunmak için çeÅŸitli olanaklara sahibiz. Sizin için doÄŸru Becker çözümünü bulma konusunda sizinle birlikte çalışmaktan çok mutlu olacağız. Motorlarımız ve kontrol ünitelerimiz sayesinde, panjurlar, storlar, güneÅŸlikler, kapılar ve bunun gibi ürünlerin hepsinin yapabileceÄŸi bir ÅŸey var: hayatınızı kolaylaÅŸtırır.   
Bu arada, kesinlikle herkes motorlarımız ve kontrol ünitelerimizin sunduğu avantajlardan yararlanabilir. Örneğin, otomatik panjurlar oldukça kolay bir şekilde yenilenebilirler. Size tavsiyede bulunabilecek yerel uzman bayinize sorun. Yüz yüze, yetkili ve yerel.

Daha yeni Daha eski