MASSPRO SERViS

 MASSPRO SERVİS

Masspro Otomatik Kapı Sistemleri 2009 yılında kurumsal firmaların yurtiçi ve yurtdışı inşaat projelerine uygun akıllı bina otomasyon sistemleri ithalat, imalat ve uygulayıcısı olarak Türk - Alman ortaklığı ile kurulmuştur.

Kısa zamanda sektörde başarılı proje çözümleri ile adını duyuran "Masspro Otomatik Kapı Sistemleri", konusunda dünya devi markaların Türkiye distribütörüdür.

Güçlü finansal yapısı, eğitimli yöneticileri, uzman personel kadrosu ile otomatik kapı sistemleri konusunda uzmanlaşan "Masspro", Ar-Ge çalışmaları ile her geçen gün ürün ve hizmet konusunda iyileştirme ve geliştirme faaliyetleri yürütmektedir. 

Belgelendirilmiş kalite anlayışını ilke edinen "Masspro Otomatik Kapı Sistemleri" nin tüm ürünleri, yurtiçi TSE Hizmet Yeterlilik, ISO9001 ve yurtdışı CE, OHSAS 18001 ve diğer normlara sahiptir. 

Otomatik kapı, teleskobik kapı, hermetik kapı ve diğer geçiş sistemlerindeki ürün çeşitliliği ile montaj ve satış sonrası destek konularında dünya standartlarını hedefleyen "Masspro Otomatik Kapı Sistemleri" yurtiçi ve yurtdışı bayii oluşumlarında sizlerle yol almaktan mutluluk duyacaktır. 

Daha yeni Daha eski