SESAMO SERViS

 SESAMO SERViS


SESAMO Åžirketi, kapı, pencere ve kepenk için otomatizm üretmek amacıyla 1965 yılında Ä°talya'nın Casale Monferrato kentinde ortaya çıktı. SESAMO, daha yetmiÅŸli yıllarda sürgülü kapılar için otomatizm üretimi konusundaki mesleÄŸini keÅŸfetti: Sesamo'ya sonraki otuz yıl boyunca kesin bir organizasyonel, teknolojik ve ürün gerçekliÄŸi kazandıran bir kalite. Piedmont ve Lombardiya'nın kendi doÄŸal sınırlarının ötesine hızla yansıtılan yenilikçi bir dürtü ve yaratıcılık, ÅŸirkete uluslararası bir vatandaÅŸlık kazandırdı. Seksenlerin başında SESAMO, ticari faaliyetlerini Cenova, Milano ve Torino tarafından belirlenen iyi bilinen endüstriyel üçgenin merkezindeki Terruggia Monferrato'da bulunan mevcut fabrikaya devretti. Bu yeni endüstriyel konum, tüm Ä°talya, Avrupa ve dünyanın geri kalanında bulunan geniÅŸ bir dağıtım ağına dönüşüyor. 1996 yılında SESAMO, ISO 9001 / UNI EN 29001 Standardına göre ÅŸirket kalite güvence sistemi sertifikasını aldı: nihai bir hedef deÄŸil, tüm ürünlerimizin tasarımı, üretimi ve testi için bir baÅŸlangıç ​​noktası. 2002 yılında SESAMO, Ä°talya'daki ilk ÅŸirketler arasında yer aldı ve ÅŸirketin yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunmaya olan ilgisinin bilincinde olarak yeni UNI EN ISO 9001:2000 kalite standartlarına uyum saÄŸladı.

Mevcut üretimimiz, sürgülü kapılar, döner kapılar, teleskopik kapılar, kavisli kapılar, köşe açıklıklı kapılar, döner kapılar ve komple otomatik giriş sistemleri yelpazesi için alüminyum profilli kapılar için otomasyonlara bölünmüştür. Otomatik girişlerin kumandası ve kontrolü için geniş bir aksesuar yelpazesi SESAMO'nun ürünlerini tamamlar. SESAMO otomasyonları, son derece teknolojik ve yenilikçi içerikleri ile doğru kalite ve fiyat dengesini, büyük bir kullanım kolaylığı ve uzun ömür garantisi ile birlikte sunmaktadır. Süpermarketler, eczaneler, hastaneler, bankalar, oteller, havaalanları, tren istasyonları ve daha fazlası dahil olmak üzere her türlü otomatik giriş için kullanılırlar.

50 yıllık tecrübeyle olgunlaşan sektör hakkındaki eksiksiz bilgimiz, SESAMO'nun tüm müşterileri için ortak ve danışman olmasını sağlayarak, tasarımdan tamamlamaya kadar tüm aşamalarda doğrudan Şirket-Müşteri temasını garanti eder.

Daha yeni Daha eski