YANA KAYAR KAPI SERViS

 YANAKAYAR KAPI SERViS

Yana Kayar Kapı Servis - Onarım

Beklentilere hitap eden yana kayar kapılar giriş ve çıkışlarda doğrudan uzaktan kumandalı sistem üzerinden aktif olan, maksimum düzeyde kaliteli ve yüksek performansa sahip olan, konforlu bir süreç sunan kapı modelleridir. Bu kapı sistemleri özel raylı ve transmisyon milli özelliği üzerinden güç uygulamasıyla hareket gerçekleştiren alimünyum, ahşap ve çelik malzemeden özel olarak imal edilmiştir. Bu bakımdan özenle kullanıldığında kalitesini uzun yıllar boyunca sürdürür. Yana kayar kapı sistemleri en uzun ömürlü olan sistemlerdir. Bu bakımdan kullanıcılarına uzun yıllar sonrasında dahi ek maliyetler sunmaz.

Yana kayar Kapılar Motor Seti Ne İşe Yarar?


En avantajlı sistemler olan yana kayar kapılar içeriğinde özel motor sisteminin yer aldığı ve profesyonel firmalar tarafından tavsiye edilen sistemlerdir. Doğrudan insan gücü üzerinden aktif edilen manuel veya standart kapılarda yüksek verimler elde edilemediğinden uzaktan kumandalı sisteme sahip olan ve otomatik bir şekilde aktif olan yana kayar kapı modelleri tercih ediliyor. Bu bakımdan bahçe ve benzeri türden alanlarda yer alan standart kapı sistemlerine otomatik motor sistemi ilave edilerek yana kayar otomatik kapı sistemi kolay bir şekilde oluşturulabilir. Bu sistemle aracınızdan inmeye gerek duymadan kolay bir şekilde giriş ve çıkış sağlayabilirsiniz. Yana kayar kapı motor sistemi sizlere maksimum düzeyde rahatlık sağlar.

Yana kayar Kapıların Avantajları

En avantajlı kapı sistemi olan yana kayar kapılar hem maliyet açısından, hem zaman açısından ve hem de insan gücü açısından avantajlar sağlar. Bu kapı sistemleri manuel ve kayar kapı modellerine oranla daha pratik bir şekilde işlev görüyor. Bu bakımdan sizlerin aracınızdan inerek doğrudan kapıyı açıp kapatmasına gerek yoktur. Yana kayar kapı sistemi tüm bu eylemleri tek başına ve insan gücüne gerek duyulmadan gerçekleştirir. Yana kayar kapı sistemleri alanın maksimum düzeyde güvende kalmasını sağlar.

Yana kayar Kapılarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu kapı sistemleri profesyonel, kaliteli ve uygun fiyat tarifesi sunan firmadan satın alınmalıdır. Yana kayar kapı sistemlerinde uygulanan motor sisteminin garanti kapsamında yer alması son derece önemlidir. Motor sisteminin garanti kapsamında yer alması uzun süreli güvenli bir şekilde kullanılması anlamına geliyor. Bunun haricinde uygun fiyat tarifesinden sistemin satın alınması ekonomik bağlamda da tasarruf edilmesini sağlar. Firmamız bu hizmeti veriyor.

Daha yeni Daha eski