KEPENK UPS - KEPENK GÜÇ KAYNAĞI

 KEPENK UPS ( GÜÇ KAYNAĞI )

Kepenk Güç Kaynağı - UPS Hakkında

Kepenk güç kaynağı (UPS) kepenklerde kullanılan her tür tüp motoru çalıştırabılecek kapasitede kesintisiz güç kaynağı (UPS) destekli uzaktan kumanda ve alıcı sistemidir. Elektrik kesintilerinde 100 saate kadar uzayabilen stand-by süresi en temel özelliğidir. Tüp motorlardan çıkan kablo uçları direk olarak Kepenk güç kaynağına (UPS) bağlanır ve kepenk UPS cihazına ait uzaktan kumanda ile motorlu kepenk çalıştırılır.

• Böylece ilave uzaktan kumandaya, alıcıya, motorun redüktörlü olmasına ve redüktör koluna ihtiyaç kalmaz ve sistem daha güvenli bir hale gelir.

• Cihazda hiçbir bakım gerektirmeyen kapalı tip kuru akü kullanılmaktadır.

• Duvara monte edilebilen küçük ve modern tasarımı ile her yerde kullanılabilir. Alıcı ve verici başka frekanslarla karışmaz.

• Günümüzde kullanılan sıradan güç kaynakları bağlı oldukları kepenk motoruna giden sebeke elektriginin kesilmesi durumunda kenşdiliğinden devreye girmekte ve motor çalışmasa bile aküler kısa sürede bitmektedir.

• Rahat ve zahmetsiz bir çözüme kavuşacaksınız.

• Elektrik kesilmelerinde kapınızı yine uzaktan kumanda ile açıp kapayabileceksiniz.

• U.P.S. , " Kesintisiz Güç Kaynağı " teriminin uluslararası elektrik literatüründeki kısaltılmış kullanım şeklidir. Son çeyrek asırda, sayısal elektronik alanındaki gelişmelere paralel olarak, UPS ler bir çok sektörde öncelikli yatırım araçları arasına girmiştir. Özellikle elektronik veri işleme ve veri iletim teknolojilerindeki atılımlar, başta bilgisayarlar olmak üzere, bu teknolojilere dayalı tüm donanımlarin sürekli ve sağlıklı enerji ihtiyacını da beraberinde getirmektedir
.


 Kepenk güç kaynaklarımız tamamen yerli üretimdir ve 2 yıl garantilidir.

Kepenk Güç Kaynağı - UPS Kolaylıkları

Her an yenilenen değişen teknoloji bizlerin hayatında bir sürü kolaylıklar sağlamaktadır Teknoloji her daim hayatımızın içinde, bizlerde her daim teknolojinin içinde yer alırız. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte insan gücüne olan ihtiyaçta gittikçe azalmıştır. Artık bir tuş sayesinde işlerimizin büyük bir kısmını yapar hale geldik. Kesintisiz güç kaynağı da bunlardan biridir. Farklı örnekler verecek olursak 7’den 70’e herkesin kullandığı bilgisayarlarımız üretildiği günden bugüne bir sürü yeniliklerden ve değişiklerden geçerek bizlere her gün ayrı hizmetler sunmuşlardır. Şahsı bilgilerimizin kayıtlarında, işyerlerimizde, okullarda, hastanelerde bunun gibi birçok alanda elimizin altında yer alırlar.            

Bizler için bu kadar önem taşıyan bilgisayarlarımızda anlık meydana gelecek olan enerji kayıpları bizlere dönüşü olmayan sorunlar çıkartabilirler. Bu tür süreklilik isteyen aletlerimizde güç kaynağının yeri büyüktür. Örneğin hastanede yapılan bir ameliyat sırasında oluşabilecek bir elektrik kesintisi, uçağın kalkışa hazırlandığı an olacak kesinti ile kalkış komutlarının alınamaması sonucu oluşabilecek kayıplar büyük boyutlarda olabilir. Bu yüzdendir ki güç kaynağının aletlerimiz üzerinde yeri büyüktür. Anlık meydana gelebilecek tüm sorunlara karşı koruma sağlamaktadır. Bu derece önemli olan güç kaynağımızı daha bir sürü farklı alanlarda ve farklı amaçlarda da kullanmaktayız. Örneğin mağazamızda, depolarımızda, garaj gibi mekânlarımızda teknoloji sayesinde otomatik güvenli kapılar kullanmaya başladık. Bu kapılarımızı uzaktan kumanda yardımı ile ihtiyaç duyduğumuz her an otomatik bir şekilde açıp kapatmaktayız.                                                                                       Bilgisayarlarımız gibi otomatik bu kapılarımızda anlık meydana gelecek olan enerji sorununda bizlere büyük sorunlar çıkartabilirler. Sahip olabilecekleri güç kaynakları sayesinde kısa ya da uzun süreli meydana gelecek olan kesintilerden etkilenmeden bizlerin ihtiyacını karşılayabilecekler. Kepenk güç kaynağı yalnızca kepenklerde kullanılan 100 saate kadar çıkan enerji gücüne sahip, duvara monte edilen küçük, kullanıldığı alan bakımından sıkıntı teşkil etmeyen kolay monteli her tür tüp motorunu çalıştırabilecek şekilde kesintisiz bir güç kaynağıdır. Uzaktan kumanda ve alıcı sistemidir. Artık meydana gelecek olan enerji kayıplarında kumanda sayesinde kapılarınızı açıp kapatabileceksiniz. Sürekli ve sağlıklı enerji ihtiyacınızı bu güç kaynağı sayesinde halledeceksiniz. Cuppon Kepenk güç kaynağı sayesinde kullanmış olduğumuz ürünlerimizin olumsuz durumlardan etkilenmeden daha uzun süreler kullanırız.

Güç kaynaklarında marka olarak elimizde bulunan ürünler cuppon ups güç kaynağı, remco, elero ups markaları bulunmaktadır. Özellik olarak aralarında bir fark yoktur, sadece marka bakımındab farklıdırlar.

Kepenk güç kaynaklarını çalıştırmak için yine aynı marka kepenk kumandası kullanılması gerekmektedir. farklı marka kumandalar güç kaynağını çalıştırmayabilirler.

Kepenk Güç Kaynağı fiyatları Ürünün modeline ve markasına göre değişkenlik göstermektedir.

Cuppon Güç kaynakları tamamen yerli bir üründür. Uzakdoğu Ups lerle kıyaslanmamalıdır.

Bu UPS ler kepenklere özel olarak üretilmektedir.

 

KUMANDA TANITMA

 

Kepenk Güç Kaynağına  kumanda tanıtmak için kart üzerindeki yükleme butonu ile birlikte kumandanın tanıtmak istediğiniz tuşuna aynı anda birlikte basınız. yükleme esnasında LED ışığı yanıp sönecektir.

 

KEPENK GÜÇ KAYNAKLARININ SAĞLADIĞI KOLAYLIKLAR

Duvara bağlantı kurulabilecek aparat ile duvara sabitlenebilen Kepenk UPS cihazına 220 V AC beslenme voltajları ve kepenk motorlarının kabloları bağlanıp aktif bir hale getirilebilir.

Söz konusu olan bu cihazın üzerinde bağlantı kılavuzu da yer almaktadır. Ayrıca çok daha büyük ölçülerde kullanılmaktadır. 1000 W kepenk UPS ürününün kapasitesinden fazla olan ölçülerde de tercih edilebilir. Aynı şekilde bu cihaz modelinde şebeke voltajı mevcutken akü sarfiyatı yapmayacaktır. Elektrik kesildiği zamanda da kumanda ile aktif bir duruma getirilip kapınızı açabilmenizi sağlayacaktır. Tüm bunların yanı sıra elektrik kesilme durumunun sonrasında yani elektrikler tekrar geldiğinde de boşalmış olan akü tekrar şarj edilmektedir. Belirtilen kepenk güç kaynağı ürünlerinin kumanda mesafesi olarak belirtilen düzey de 30 m olarak yer almaktadır. Göstergeler de kepenk güç kaynaklarının en belirgin noktalarından biridir. Bu konuda Inverter gerilim ve şebeke LED ışıkları bu doğrultuda işinize yarayacaktır.

Daha yeni Daha eski