GENiUS YANA KAYAR KAPI MOTORU

 GENiUS YANAKAYAR KAPI MOTORU


FALCON 8 maksimum 800 Kg'a kadar olan sürgülü kapılarda kullanılan kilitlemeli tip elektromekanik motorlardır.  Åžanzıman ve motoru boyalı alüminyum kalıp içerisine yerleÅŸtirilmiÅŸ, koruyucu muhafazası ABS ‘ den mamül FALCON motor çeÅŸitleri üretimde kullanılan en kaliteli malzemeler sayesinde son derece saÄŸlam ve güvenilir ürünlerdir. Kontrol Ãœnitesi 2 kademeli ( Limit Sviç öncesi ve sonrası ) yavaÅŸlamalı ve programlamalıdır; bu özellik motorun ani duruÅŸunu engelleyip, motorun ömrünü en az 2 kat artırır. Darbelere tampon vazifesi saÄŸlayan yeni kinematik sayesinde FALCON motorlar uzun yıllar hizmet verir. MANYETÄ°K LÄ°MÄ°T SVİÇ Sistemi sayesinde, klasik tip Limit Sviçlerin oluÅŸturduÄŸu problemlere son verir; bunun deÄŸeri özellikle karlı havalarda daha fazla anlaşılır.

FALCON 14 – 20 maksimum 2000 Kg'a kadar olan ağır ve uzun sürgülü kapılarda güvenle kullanılabilen elektromekanik motorlardır.
Åžanzıman ve motoru boyalı alüminyum kalıp içerisine yerleÅŸtirilmiÅŸ, koruyucu muhafazası ABS ‘ den mamül FALCON motor çeÅŸitleri üretimde kullanılan en kaliteli malzemeler sayesinde son derece saÄŸlam ve güvenilir ürünlerdir.
Kontrol Ünitesi 2 kademeli ( Limit Sviç öncesi ve sonrası ) yavaşlamalı ve programlamalıdır; bu özellik motorun ani duruşunu engelleyip, motorun ömrünü en az 2 kat artırır. Gelişmiş şanzımanı ve kaliteli sargısı sayesinde FALCON motorlar uzun yıllar hizmet verir.

Blizzard 500 – 900 maksimum 900 Kg'a kadar olan sürgülü kapılarda kullanılan kilitlemeli tip elektromekanik motorlardır. Åžanzıman ve motoru alüminyum kalıp içerisine yerleÅŸtirilmiÅŸ, koruyucu muhafazası ABS ‘ den mamul Blizzard motor çeÅŸitleri şık, saÄŸlam ve güvenilir ürünlerdir. Darbelere tampon vazifesi saÄŸlayan yeni kinematik sayesinde Blizzard motorlar uzun yıllar hizmet verir.
MANYETÄ°K LÄ°MÄ°T SVİÇ Sistemi sayesinde, klasik tip Limit Sviçlerin oluÅŸturduÄŸu problemlere son verir; bunun deÄŸeri özellikle karlı havalarda daha fazla anlaşılır.

Daha yeni Daha eski