MOSEL PANJUR MOTORU - TÜP MOTOR

 MOSEL PANJUR MOTORU ( TÜP MOTOR )

MOSEL Panjur Motorları ve kontrol sistemleri

evinizde rahatı, ideal ışık ilişkisini, hırsızlıklara karşı emniyet ve birçok şeyi daha mümkün kılar.

Güneş ışınlarından, rüzgardan ve hava şartlarından koruyan milyonlarca panjur hergün elle manuel olarak açılıp kapatılmaktadır. Ancak sadece mükemmel bir motor ve kumanda tekniği ile evinizin içini görünmesini engelleyebilir ve güneş ışınlarından korunabilirsiniz. Böylelikle otomatik panjurlar sayesinde evleriniz yaz aylarının sıcağında serin kalır, kış aylarının dondurucu soğuklarında enerji tasarrufu sağlanır. Önceden programlanmış MOSEL motorları ve kumandalar otomatik çalışır.

Panjur motorlarının montajı son derece kolay ve güvenilirdir. Motorlara ait kumandalar modern tasarımları sayesinde her eve ve ortama uyum sağlar. Bu da yaşam kalitesi için gerçek bir artı puandır.

Modern motorların birçok talebi yerine getirmesi gerekmektedir. Motorun sağlam, uzun ömürlü, güvenilir ve aynı zamanda sessiz ve bakım gerektirmiyor olması beklenir.

MOSEL RE ve BE  serisi yeni nesil panjur motorları yüksek hassasiyetle yumuşak bir şekilde hareket ederler. Buzlanmalara, engellere karşı inişte ve kalkışta hasarları engellemek için hassas duruşlar sağlar, panjurlarınızı yıpranmalara, arızalara karşı korur ve ses oluşumunu da engeller.

MOSEL BE serisi motorlarda tek dokunuşla siviç ayarlarını kendiniz yapabilir veya değiştirebilirsiniz.

Oturma alanlarınız için otomasyon sistemleri birçok avantaj sağlar. Panjur motoru ve bu motora entegre olmuş ya da sonradan entegre edebileceğiniz akıllı kumandalar sayesinde  daha konforlu ve güvenlikli kullanımlar sağlar.

Daha fazla konfor ve güvenlik gölgelendirme tesisatlarınızın otomatik olarak açılıp kapanması, daha fazla konfor ve güvenlik sağlar. Sadece bir düğmeye basarak, telsiz ile zaman ayarlı saatleri veya güneş/rüzgar sensörleri gibi modern kumanda kombinasyonları ile bu tesisatların çalıştırılması son derece kolaydır.

Akıllı kumanda ve motorlar sayesinde panjur, kepenk, perde, jaluzi ve tenteler ile enerjiden tasarruf edersiniz. Çünkü iç mekanda arzu edilmeyen ısı düşüşünü ve bununla bağlantılı olarak ısı kaybını önemli ölçüde önleyebilirsiniz.

Panjur, kepenk, perde, tente ve jaluzilerin otomasyonu için her sistem kendine özgü çözümler içeren kapsamlı bir kumanda programı sunmaktadır. Montaj uzmanınız motorların ve kumanda bileşenlerinin montajını hemen yerinde temiz ve fazla gerektirmeden uygulayabilir.

Tente, perde motorları ve kontrol sistemleri

Gölgelendirme ve optimal ortam iklimi

Yoğun güneş ışınlarına rağmen balkon veya teraslarınızı tenteler, perdeler sayesinde gölgelendirilmiş bir vahaya dönüştürebilirsiniz. Otomasyon sayesinde konforlu bir şekilde kumanda edilebilen tenteler, perdeler kış bahçelerinde de oturma mekanınızı aşırı sıcaktan ve direkt ışınlardan korur.

Kolay montaj

Güçlü ve kompakt yapı şekli nedeniyle MOSEL motorları son derece güvenilir olup, sadece çok az yere gereksinim duyar. Motorların montajı kolay ve hızlı gerçekleştirilebilir. Otomatik gölgelendirme sisteminin keyfine mükemmel şekilde varın.

Akıllı kumandalar ile optimal koruma

Güneş çıktığı anda sistemin açılması için sensörler motora komut gönderir. Rüzgar çıktığında tente tekrar kapanır.

Jaluzi  Motoları

Jaluziler sadece meraklı gözlerde korumakla kalmaz. Mekandaki hoş ve gözü almayan ışık size huzurlu bir ortamın yanı sıra çalışmanız için de güzel bir atmosfer sağlar.

Garaj Kapısı Motorları

Rahatça garaja girmek

Garaj kapısını açmak genellikle güç gerektirir. Kapının kendi ağırlığı veya sistemin hantallığı çoğu zaman direnç gösterir. Oysa kapıyı uygun sarmal bir garaj kapısı ve motoru ile rahatça ve konforlu bir şekilde açabilirsiniz.

Güvenilir ve sessiz çalışma

Telsizli kumanda kombinasyonu ile yağmurlu, soğuk veya karlı havalarda garaj kapıları arabadan inmeye gerek kalmaksızın sadece bir düğmeye basarak rahatlıkla çalıştırılabilir.

Optimal emniyet

Kontrol ünitesine entegre olabilen emniyet fotoseli ve/veya  pnömatik güvenlik sistemleri işleyiş anında meydana gelebilecek tehlikelere karşı maksimum güvenlik ve koruma sağlar.

Sessiz ve güçlü motorlar

Sessiz çalışan motorlar ağır kapıları açacak ve kapatacak güçtedirler. Ayrıca MOSEL motorlar kesinlikle bakım gerektirmez. Hertürlü emniyet sistemi uygulanacak şekilde tasarlanmış ve dizayn edilmiştir. Paraşüt fren sistemi, fotosel, uzaktan kumanda ve diğer kontrol sistemleri uygulanabilir.

Daha yeni Daha eski