WHiTE ROSE FOTOSELLi KAPI

 WHiTE ROSE FOTOSELLi KAPI

Fotoselli Kapı Sistemleri

Otomatik kapı olarak da bilinen fotoselli kapılar, foto direnç mantığıyla çalışan, günümüzde artık her binada görebileceÄŸimiz, güvenli geçiÅŸ saÄŸlayan kapı sistemleridir. Otomatik sensör ya da kontrol sistemi ile çalışan otomatik kapı sistemleri, insan ve araç geçiÅŸini kolaylaÅŸtırır. GeçiÅŸ kolaylığı saÄŸlamasının yanı sıra zaman tasarrufu sunar ve güvenliÄŸinizi arttırır.   Ã–zellikle enerji tasarrufu saÄŸlamak için üretilen bu kapılar fiziksel güce ihtiyaç duymadan zahmetsiz olarak açılacaktır. Ayrıca estetik yapılarıyla da iÅŸletme imajını koruyabilecek modelde olan fotoselli otomatik kapılar, dekorasyona uyum saÄŸlar. Fotosele baÄŸlı hareketi olan kapıların ısı kaybını da minimuma indirmesi avantajlarından biridir.   YaklaÅŸan objeyi algılayan ve otomatik olarak açılan fotoselli kapı sistemleri, özellikle giriÅŸ çıkış trafiÄŸinin yoÄŸun olduÄŸu alanlarda tercih edilmektedir. Kullanılan modele göre özelliklerinin deÄŸiÅŸtiÄŸi kapılar AVM’lerde, kamu kurumlarında, hastanelerde otomatik geçiÅŸ izni vererek hayatı kolaylaÅŸtıran sistemlerdir.    

Fotoselli Kapı Modelleri

  El deÄŸmeden açılan fotoselli kapı sistemleri, çok fonksiyonlu çalışan ve kullanıcı dostu olan ürünlerdir. Hayatınızı daha da kolaylaÅŸtırmak için tercih edebileceÄŸiniz otomatik kapı modelleri ÅŸunlardır:   Peer Serisi: Minimum ısı kaybını size sunan Peer serisi, ÅŸifre paneli olan ve kış konumunda kullanabileceÄŸiniz, teknik özellikleri ile konforu bulacağınız bir otomatik kapı sistemidir. Ayrıca sistemde radar kullanımının olmadığı yerlerde elle açılmama özelliÄŸi de vardır.   Rapid Serisi: Fotoselli kapı modellerinden biri olan Rapid serisi, güçlendirilmiÅŸ motoru nedeniyle yoÄŸun çalışma alanlarında tercih edilen bir sistemdir. Ãœstelik akü sistemi bulunduÄŸu için elektrik kesintisi yaÅŸandığında bile çalışmaya devam edecektir.   Döner Kapı: Sirkülasyonun çok olduÄŸu alanlarda kullanılan fotoselli döner kapılar özellikle de AVM, hastane gibi alanlarda kullanılır. Ä°nsan güvenliÄŸini de maksimum düzeyde koruyan ve sıkışmayı algılayan kapılar içerideki ısıyı koruması nedeniyle avantajlıdır.   

Fotoselli Kapı Motoru

  Whiterose fotoselli kapı sistemleri ile enerji tasarrufu elde edebilirsiniz. Fiziksel güce ihtiyaç olmadan pratik kullanım saÄŸlanan fotoselli kapı ürünleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için iletiÅŸim sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Böylece giriÅŸ çıkış trafiÄŸini kontrol altına alabilecek ve güvenliÄŸi saÄŸlayabilecek verimli bir çözüm saÄŸlayabilirsiniz.

 

Neden Fotoselli Kapı

Otellerden maÄŸazalara, hastanelerden AVM’lere ve giderek daha çok alana yayılan fotoselli kapılar, manuel kullanım olmadan pratik giriÅŸ çıkış saÄŸlaması nedeni ile raÄŸbet görmektedir. Toplu kullanım alanlarında birikme ve kalabalık oluÅŸumunu engellemesi ve yaya trafiÄŸine düzen getirmesi ile ön plana çıkar. Depo ve sevkiyat noktalarında aktarım saÄŸlanırken üretkenliÄŸi arttırır. Zaman kaybını yok eder ve konforlu çalışma saÄŸlanmasına yardımcı olur. Kapı giriÅŸ çıkış sırasında otomatik ÅŸekilde kapanır, bu sayede ısınma problemi yaÅŸanmaz. Bu özellik sizlere enerji ve para tasarrufu saÄŸlar. Ä°nsan sirkülasyonunun yoÄŸun olduÄŸu yerlerde ideal çözüm fotoselli kapı ürünleridir.

Daha yeni Daha eski