HERMETiK KAPI

 HERMETiK KAPI

Hassas alanlar için mikrop ve bakterilere karşı koruma

Yüksek hijyen standardının gerekli olduğu durumlarda, hermetik sızdırmaz kapılarımız temiz odalar, hastaneler ve laboratuvarlar için ilk savunma hattıdır. Kapı kanatlarının etrafında bir conta oluşturarak hava akışı tamamen kısıtlanır ve bakterilerin odalar arasında dolaşmaması sağlanır.

Hermetik sızdırmaz kayar kapımız, tek veya çift kanatlı konfigürasyonda sunulabilir ve her büyüklükteki proje için bir çözüm sağlar.

Bu kapılardan her biri temizlik ve hijyen için mükemmel çözümdür.

Sürgülü, açılır ve teleskopik kapılar da dahil olmak üzere çeşitli tasarımlarda, temizlemesi kolay hijyenik kapılarımız da mevcuttur. Bunlar sadece hastaneler ve temiz odalar için değil, eğlence merkezleri ve neme eğilimli diğer alanlar için de çözümler sunar.

Hermetik kapılar ile çok seviyeli koruma

Hermetik kapılarımız sayesinde kontrol altına alınan yalnızca tehlike bakteri ve mikroplar değildir, X-ışını ve gama ışınlarını durduran bir radyasyon koruma çekirdeği takılabilir. Kapı kanatları da yangına dayanıklı olup, böyle bir acil durum meydana geldiğinde bariyer görevi görür.

Hastaların hem korunması hem de rahat etmesi gereken hastane karantina servisleri gibi durumlarda, hermetik kapılar daha sessiz bir ortam için mükemmel gürültü sönümleme sağlar.

Hermetik kapılar sadece mükemmel sızdırmazlık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda çevreye uyacak ve hastanedeki hastalar için daha samimi bir ortam yaratacak şekilde özelleştirilebilir.

Hijyenik Kapı serisinin ek özellikleri şunları içerir:

X-ışınları ve Gama ışınları için radyasyon koruma çekirdeği.
Daha sessiz bir ortam için gürültü sönümleme.
Yangına dayanıklı kapı kanadı ile yangına dayanıklılık ve koruma.
Doğal aydınlatma için cam eklenebilir.
Alan kısıtlamalarına uyacak çeşitli konfigürasyonlar sunulur.

Daha yeni Daha eski