BECKER PANJUR MOTORU - TÜP MOTOR

 BECKER PANJUR MOTORU ( TÜP MOTOR )

Evim Akıllı Evim: İyi Hissetme garantili, tamamen otomatik.

Evinizde otomatik panjur sistemi olmalımı ? Bir kaç sebeb yüzünden, kesinlikle! Easy Control sistemlerimiz sizi ,ailenizi ve mobilyalarınızı alışageldiği gibi güneşten korumasından öte avantajlar sunuyor. Aynı zamanda kapsamlı koruma teknolojileri ile evnizi davetsiz misafirlerden korur.

Otomatik panjur sistemleri yanlızca özel güvenliğiniz sağlmaz.Aynı zamanda size özel kişisel alan sağlar ve gözlemlenmenizi engeller. Ayrıca enerji verimliliğini de destekler, bu sayede ısınma için harcadığınız enerjiden %15 tasarruf etmenizi sağlar.

Bireysel olarak ayarlanabilen zaman ayarlı komutlarınız sayesinde sadece her mevsim iklimin ve güneş ışınlarının kontrolü elinizde değil, aynı zamanda entegre astro fonksiyonu ile güneşin sizin için ne zaman "doğacağını" da belirleyebilirsiniz.

Gece veya gündüz, yaz veya kış , Vericili veya Buton kontrollü, akıllı telefondan veya düğmeye basarak, size en uygun olana kendiniz karar veriyorsunz.

Becker ile otomatik panjur sistemi çocuk oyuncağı

Gece ve gündüz, yazın ve kışın - evinizdeki herşey sizinle ilgili. Konforunuz, güveliğiniz ve hepsinin kontrolünüz altında olduğunu bilmeniz ile ilgili. Tüm panjurlarınızın ne zaman açılıp kapanacağına otomatik veya buton ile rahat bir şekilde yönetin. Becker ile tün seçenekler size açık: İster merkezi kontrollü panjur sistemi , uzaktan kumandalı panjur sistemi , zaman ayarlı veya normal klasik buton ile -size en uygun olana kendiniz karar veriyorsunz.

IVRSA denetimi sayesinde otomatik panjur sisteminden en iyi şekilde yararlanın

Akıllı ev sistemi satın alırken kaliteyi şansa bırakabilirsiniz. Ya da ideal olana- test edilmiş, kanıtlanmış ve sertifikalandırılmış olana güvenirsiniz. Bizde güncel kriterler standarttır.. Bu amaçla, Panjur ve Güneş Koruma Otomasyonu Sanayi Birliği (IVRSA) bizim de taahhüt ettiğimiz geçerli kuralları belirler. Çünkü mutlak memnuniyetin yanı sıra, panjur otomasyonunuz her şeyden önce bir şeye dayanmalıdır: maksimum coşku.

Daha yeni Daha eski