MASSPRO YANA KAYAR KAPI MOTORU

 MASSPRO YANAKAYAR KAPI MOTORU

Endüstriyel otomasyon kavramının yaÅŸadığımız alanlara yansıması kabul edilen yapı otomasyon sitemlerinin önemli unsurlarından biri olan bahçe kapısı motorları kullanım rahatlığı, estetiklik ve güvenliÄŸe verdiÄŸi destek ile son yılllarda yapı ve inÅŸaat projelerinde yer almaktadır. 
Özellikle büyük ÅŸehirlerdeki çarpık kentleÅŸme ve araç sayısının günden güne artışı araç park sorununu  bereberinde getirmektedir. Önceki yıllarda konut bahçeleri olarak kullanılan alanların araç park alanına dönüşmesinde yardımcı olan bahçe kapısı motorlarımız, bina ve site sahiplerine ait olan bu alanların korunaklı ve emniyetli hale getirilmesinde belirleyici rol oynar. 
Bahçe kapısı motoru  sektöründe önemli bir  yer edinen ürünlerimiz mevcut metal alüminyum ,demir ,ferforje ve diÄŸer metal kapılara montaj edilebilir.Mevcut kapılara uygulanması durumunda kapının mekanik yürüyen aksamlarının saÄŸlıklı çalışması,motora ekstra sürtünme gücü vs yansıtmaması gerekmektedir.600 kilogram ağırlığa kadar bahçe kapılarına  uygulanan Mass600 Bahçe kapısı morumuz konut tipi kullanımlar için ideal çözümler sunar.
Ä°ÅŸyeri fabrika binaları, askreri bölge ve meniyet teÅŸkilat gibi alanlarda uygulanacak ağır kapı motoru olan Mass  900 ve Mass 1200 ürünlerimiz uzun süre kullanımlar için özel olarak üretilmiÅŸtir. 

Daha yeni Daha eski