MASSPRO FOTOSELLi KAPI

 MASSPRO FOTOSELLi KAPI

Mass150

▪ Tüm uygulama alanlarına uygun estetik ÅŸase tasarımı.
▪ Güç kesintilerinde ve ilk kurulumda uygulama kolaylığı saÄŸlayan kendi kendine öğrenebilen dijital göstergeli mikro iÅŸlemci kontrol ünitesi.
▪ Opsiyonel konum seçici veya uzaktan kumanda ile ayarlanabilir Yaz-Kış-Tam Açık-Tam Kapalı fonksiyon seçebilme özelliÄŸi.
▪ Güç kesintilerinde 5kg itme kuvveti ile manuel açılabilme.
▪ Japon teknolojisiyle üretilmiÅŸ 24V, 55W fırçasız motor özelliÄŸi ile sessiz çalışma.
▪ Mesafe ayarı yapılabilen yüksek frekanslı sensör.
▪ Kapanma sırasında maksimum güvenliÄŸi saÄŸlayan ek emniyet fotoseli.
▪ Kartlı geçiÅŸ, dokunmatik buton, bilgisayar kontrolü, apartman kullanımları için kapı otomatiÄŸi ile entegre çalışabilme.

Mass200

▪ Tüm uygulama alanlarına uygun estetik ÅŸase tasarımı.
▪ Güç kesintilerinde ve ilk kurulumda uygulama kolaylığı saÄŸlayan kendi kendine öğrenebilen dijital göstergeli mikro iÅŸlemci kontrol ünitesi.
▪ Opsiyonel konum seçici veya uzaktan kumanda ile ayarlanabilir Yaz-Kış-Tam Açık-Tam Kapalı fonksiyon seçebilme özelliÄŸi.
▪ Güç kesintilerinde 5kg itme kuvveti ile manuel açılabilme.
▪ Konusunda dünya devl Alman teknolojisi ile üretilmiÅŸ 24V, 55W fırçasız DUNKERMOTOREN motor ile sessiz çalışma.
▪ Voltaj dengeleyici harici trafo.
▪ Mesafe ayarı yapılabilen yüksek frekanslı sensör.
▪ Kapanma sırasında maksimum güvenliÄŸi saÄŸlayan ek emniyet fotoseli.
▪ Kartlı geçiÅŸ, dokunmatik buton, bilgisayar kontrolü, apartman kullanımları için kapı otomatiÄŸi ile entegre çalışabilme.

Erreka Ertain

Ertain Otomatik Kapı kontrol sistem operatörü her türlü kullanım amaçlarına adapte edilebilir özellikte İspanya'da imal edilmektedir.
Süpermarketler, oteller, havaalanları, hastaneler gibi yoÄŸun geçiÅŸlerin yaÅŸandığı giriÅŸlerde, cafe, restaurant gibi orta ölçekli geçiÅŸe uygun alanlarda mükemmel performans gösteren Erreka Ertain, çalışma esnasındaki dinamik stabilitesi, hız ve sessizliÄŸi ile otomatik kapı sektöründe fark yaratmaktadır.BELGELENDÄ°RÄ°LMÄ°Åž KALÄ°TEDayanıklılığı ve uzun süre kullanıma uygunluÄŸu ile dikkat çeken Erreka Otomatik Kapı Sistemleri ve ithalatçı firma Masspro Otomatik Kapı Sistemleri’nin kalitesi, yurtiçi ve yurtdışında tescillenmiÅŸ belgelere ayanmaktadır. TSE Hizmet Yeterlilik, ISO 9001, CE, EN 60335-2- 104 (yüksek voltaj testi yönetmeliÄŸi), 2006/42/ EC (makine emniyet yönetmeliÄŸi) standartlarına sahip ürünlerin ithalat, imalat ve montaj hizmeti firmamız tarafından verilmektedir. KÄ°T MONTAJ KOLAYLIÄžIErreka Ertain Otomatik Kapı Sistemleri’nin bayilere sunduÄŸu otomatik kapı programlama operatörü kiti tek kiÅŸinin kolaylıkla montaj edebileceÄŸi aksam seti (motor, ünite ve diÄŸer dijital aksamları içeren ek donanım seti)içermektedir. Bu seti ÅŸase içerisine uygulamak bir iki dakikayı almakta olup ÅŸase diziliminde bayilere büyük rahatlık ve zaman tasarrufu saÄŸlamaktadır.

Mağaza Tipi Otomatik Kapı

Günümüzde  her gün deÄŸiÅŸen ve geliÅŸen maÄŸazacılık kavramının vazgeçilmez unsuru olan otomatik kapı sistemleri estetikliÄŸin yanı sıra kullanım avantajları ile mekanlar için ihtiyaçtan çok gereklilik olmuÅŸtur.Günümüz rekabet koÅŸulları göz önünde bulundurulduÄŸunda tüketici tercihlerini yönlendiren bir çok parametre bulunmaktadır. MaÄŸazalar için ise otomatik kapılar gerek yarattığı fiziksel kullanım avantajları  gerekse görsel farklılık bu parametreler arasında en belirleyici unsurlardandır.
MassPro Otomatik Kapı Sistemlerinin mağaza, zincir mağaza, show room gibi nihayi tüketiciye hizmet veren mekanlarda yarattığı avantajlar :
Şık tasarımı ile maÄŸazalara  kurumsal kimlik ve kalite imajı saÄŸlar.
Doğrusal düzlemde çalışma prensibinin yarattığı kullanım alanı. (90 derece calışan kapı sistemlerinde yaşanan alan kaybı minimum 1 merekaredir) buna bağlı vitrin ve one way vision gibi görsel reklam çalışmalarında bu alan kaybı önemlidir.
Tek giriş-tek çıkış gibi 2 adet otomatik kapı kullanılan mağazalarda müşterilerin birincil ihtiyaclarının yanı sıra ikincil ihtayaçlarına da yönlendirerek ekonomik katkı sağlar.Ve mağaza içi güvelik sistemine destek verir.
Müşterilerin çanta, bebek arabası,alışveriş arabası gibi ellerinin kullanımının kısıtlı olduğu durumlarda fiziksel avantaj yaratır.
MaÄŸazaların ısı yalıtım unsurlarının da başında gelen otomatik kapı sistemlerimiz maÄŸaza içi ve maÄŸaza dışı ısı dengesini saÄŸlanmasında belirleyici unsurdur.Gereksiz ısı kaybını minimuma indirerek ekonomikliÄŸi ile ücretini kısa zamanda amorti edecektir. Mevsim deÄŸiÅŸiminde otomatik kapıların kontrol panelinde bulunan yaz kış konumu deÄŸiÅŸtirmek suretiyle  her iki kanadın yarım açılması saÄŸlanır.Açılan mesafe %50 oranında daralacağından ısı kaybı minimuma inecektir.
Otomatik kapı sistemlerimizle uyumlu çalışabilen kart okuyucu ve şifre paneli sayesinde görevli personel harici girilmemesi gereken alanların güvenliğini sağlama konusunda kendisinden beklenen çözümü eksiksiz olarak yerine getirebilmektedir.
Yangın, deprem ve diÄŸer afet uyarı sistemlerine baÄŸlanması durumunda otomatik kapılarımız açık pozisyona geçecektir.Panik durumun yaratacağı  olumsuzluklara imkan tanınmayacaktır.

Hastane Tipi Otomatik Kapı

Otomatik kapı sistemleri gerek yarattığı fiziksel kullanım avantajları gerekse sağlık sisteminin öngördüğü özelliklere sahip olmasından ötürü hastane poliklinik ve diğer sağlık kuruluşlarının vazgeçilmez unsurlar olmuşlardır.
Dünyada otomatik kapı sistemlerinin başlangıç sektörü bu nedenlerden dolayı sağlık sektörü olmuş,ileriki zamanlarda maliyetlerin düşmesi nedeniyle günlük kullanım alanlarında yaygınlaşmıştır.
Hastane ve diğer sağlık kuruluşlarında otomatik kapı kullanımının sağladığı avantajlar ;
Sağlık kuruluşlarında otomatik kapı kullanımının başlıca sebebi teması minimuma indirmektir. Sağlık kuruluşları amaç ve konularından dolayı virüs ve mikrop yayılımının yüksek olabileceği yerlerdir.Temas ise kişiler arası virüs ve mikrop yayılımın başlıca unsurudur.Otomatik kapılar çalışma prensipleriyle teması sıfıra indiren geçiş sistemleridir. Sağlık kuruluşlarında sedye ve tekerlekli sandalye kullanımı ise otomatik kapı kullanımını zorunlu hale getirmektedir.
Sağlık kuruluşlarında bir diğer önemli unsur ısı kontrolüdür.Belirli birim ve bölümlerde ısı kontrolu ile ilgili çalışmalar insaat esnasında firma ve kuruluşların hassasiyetle eğildikleri konulardandır.Otomatik kapı sistemleri Ameliyathane vb bölümlerde ısı izalasyonuna verdiği destek ile öne cıkar. Sıralı geçiş uygulamaları ile ard arda uygulanan iki kapıda bir kapının kapandıktan sonra diğerinin açılmasına imkan vermesi ise hava silkülasyonunun tamamen kontrole almak için sıklıkla tercih edilir.
Birimler arası güvenlik ve geçiş konusunda kartlı geçiş ve şifre çihazları ile konfigure çalışabilme özelliği ile genel güvenlik konusunda başarılı sistemlerdir.
Yangın ,deprem ve diğer afet uyarı sistemlerine bağlanması durumunda otomatik kapılarımız açık pozisyona geçecektir.Panik durumun yaratacağı olumsuzluklara imkan tanınmayacaktır.

Yoğun Geçişlere Uygun Otomatik Kapı

Yoğun geçişin olduğu yerler otomatik kapı sektörü için en belirleyici noktalardır.Son yıllarda artan rekabet koşulları üretici firmaları maliyet indirme çalışmalarına yönlendirmiş ve bunun sonucunda kalite anlamında ürünlerde sıkıntılar yaşanmasına neden olmuştur.
Öncelikli olarak değerli müşterilerimizi uyarmak isteriz.Yoğun geçişin olduğu yerlerde günlük standart açılma ve kapanmaya elverişli mekanizma kullanmak uzun vadede sıkıntı yaratacağı gibi günlük kullanıma uygun mekanizmaların yerine yoğun geçişe uygun mekanizma kullanmak maliyet açısından kayıplar yaşamanıza neden olacaktır.
Biz MassPro olarak tüm otomatik kapılarımızı yoğun geçişe uygun olarak tasarlıyoruz. Fakat ürün fiyatlarımızı ise cazip tutarak maliyetlerinizi minimuma indiriyoruz. Tüm ürünlerimizi aralıksız1.000.000 çalışma testlerine tabi tutularak siz müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Yarı Hermetik Otomatik Kapı

Çağımızda hastane kurulum maliyetlerinin çok büyük bir kısmını konunun ciddiyetinden dolayı hijyen saÄŸlama ile ilgili çalışmalar oluÅŸturmaktadır. Özellikle hastanelerde, polikliniklerde ve diÄŸer saÄŸlık kuruluÅŸlarında bu çalışmaların başında giriÅŸ –çıkış sistemleri gelir.
Yarı Hermetik otomatik kapı sistemleri ise özellikle hastane yada sağlık kuruluşlarının görüntüleme merkezlerinin vazgeçilmez unsurunu oluşturmaktadır.
Hastane ve diğer sağlık kuruluşlarında yarı Hermetik otomatik kapı kullanımının sağladığı avantajlar ;
Bir çok bakteri ve viral hastalıkların başlıca sebeplerinden biri temastır.Yarı Hermetik otomatik kapı sistemleri çalışma prensipleri ile temasın yaratabileceği olumsuzlukları ortadan kaldıracak şekilde dizayn edilmiştir. MassPro otomatik kapı sistemlerinde kullanılan silikonlar anti-bakteriyel olup bakteri oluşumunu minimuma indirecek önlemler alınmıştır.
Yarı Hermetik kapılarımızda rontgen vs. gibi bölümlerde kullanılmak üzere kurşun plaka kaplamalı kanatlar kullanılabileceği gibi bakteri oluşumunu azaltacak paslanmaz metalden kapı kanatları da kullanılabilir.
Paslanmaz metalden imal edilen yarı Hermetik otomatik kapı kanatlarımız ortamın sterizasyonu sırasında kullanılan temizlik maddelerine ve diğer aşındırıcı maddelere karşı dayanıklı olarak imal edilmiştir.

Daha yeni Daha eski