APRIMATIC SERViS

 APRIMATIC SERViS

Aprimatic'i keÅŸfedin.

Otomasyon ÅŸampiyonu.
Aprimatic, İtalya ve Avrupa pazarları için kapı otomasyon sistemlerinin önde gelen üreticisidir. Pazarda yirmi yıllık bir mevcudiyette kazanılan deneyim ve tasarımcıların, teknisyenlerin, testçilerin ve danışmanların yüksek düzeydeki bilgi birikimi, müşteriye yüksek performans, ürün güvenilirliği ve zaman içinde değerin korunmasını garanti eder.

Bugün Aprimatic, konut, ticari, endüstriyel ve kamusal alanlara uygun çözümlerle mümkün olan tüm uygulama alanlarını kapsayan kapsamlı ürün yelpazesi sayesinde her türlü otomasyonu üreten tek markadır.

Ne yapıyoruz.

DIÅž KAPATMA SÄ°STEMLERÄ°
Döner ve kayar kapılar, yukarı ve aşağılar ve trafik bariyerleri için teknolojik çözümler.

PENCERE SÄ°STEMLERÄ°
Sarmal kepenkler, panjurlar, pencereler ve kanopiler, sürgülü kapılar ve ev otomasyonu için sistemler.

KÄ°TLER
Sivil otomasyonun en yaygın gereksinimlerini karşılamaya hazır çözümler.

Aprimatik. Sertifikalı kalite.
Aprimatik ürünler UNI EN ISO 9001'e uygun olarak tasarlanır, geliştirilir ve üretilir. Bu prestijli uluslararası tanınırlık, iletişim, güvenlik ve bina otomasyonunda lider olan Urmet SpA'nın tüm faaliyetlerini kapsar ve sunulan ürün ve hizmetlerin kalitesinin tam garantisini sunar. .

Urmet Grubu.
İletişim, güvenlik, enerji.
Dünyanın her yerinde, her projede.

Grup, iletişim, güvenlik, enerji yönetimi ve koruma ve telekomünikasyon alanlarında ürün ve sistemler tasarlar, geliştirir ve pazarlar. İtalya'da görüntülü interkom sistemleri, telefonlar, erişim otomasyonu ve kontrolü, profesyonel izinsiz giriş önleme sistemleri, yangın önleme ve video gözetim sistemlerinde liderdir; özel konutlardan kentsel dönüşüm projelerine, büyük kamu altyapısına kadar. İtalya'da kurulan Urmet Group, uluslararası çapta genişledi ve bugün dünya pazarında önemli bir varlık.

Entegre iletişim ve güvenlik sistemleri
Görüntülü İnterkomlar, İzinsiz Girişi Önleme, Erişim Kontrolü, Yangın Önleme, Görüntülü Gözetleme, Sivil Elektrik Sistemleri için Sistemler ve Ürünler.
Enerji yönetimi ve tasarrufu için sistemler
Fotovoltaik, Rüzgar, Hidroelektrik, Jeotermal, Biyokütle, Isı Muhasebesi ve Yönetim Sistemleri.
Telekomünikasyon için sistemler ve çözümler
Terminaller, Telemetri Sistemleri, Sokak Aydınlatması, Kamu Telefonları, Rejeneratörler, Ulaşım, Uzaktan Yönetim Sistemleri.

Daha yeni Daha eski