LIFE SERViS

 LIFE SERViS

Life Home Integration, 1972 yılında plastik ve metal sektöründe faaliyet gösteren Rui Group'un bir parçasıdır. 300'den fazla kişiyi istihdam eden grubumuz, 80'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

2005 yılında Life Home Integration, otomatik kapı motorları tedarikçileri arasında, sürgülü ve döner kapılar, bom bariyerleri, panjurlar, yukarı-ve-over/açılır kapılar ve seksiyonel kapılar için otomasyon üretimine odaklanan otomasyon uzmanlığını geliştirmek için kuruldu.

Ömür: %100 İtalya'da üretilmiştir
Life Home Entegrasyon ürünleri tüm kapı otomasyonu gereksinimlerini tam olarak karşılar ve tamamen araştırıldığı, tasarlandığı ve üretildiği Treviso'daki tesisimizde yapılır. Tamamen Made in Italy üretimi, firmamızı İtalyan kapı motoru üreticileri arasında tanımlamaktadır.

Plastik üretim endüstrisindeki sağlam tecrübeyi kullanarak, müşterilerimize yüksek kaliteli İtalyan yapımı kapı otomasyonları sağlamak için plastik parçaları da kendi bünyemizde yapıyoruz.

Sertifika
Güçlü uluslararası varlığı ile Life Home Entegrasyonu, Kalite Yönetim Sistemleri için ISO 9001:2015 Sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Bu, kapı otomasyon tasarımlarının yönetiminde yüksek standartlarımızı müşterilerimizin yararına doğrulayan önemli bir hedeftir.

ISO 9001 sertifikasını alabilmek için şirketlerin, ISO - Uluslararası Standartlar Organizasyonu - tarafından tanımlanan bir dizi şartı yerine getirmeleri ve müşterilerin talep ve beklentilerine uygun ürün ve hizmet üretebilmeleri için geçerli bir kalite yönetim sistemini benimsediklerini göstermeleri gerekmektedir. onların müşterileri.

Kalite yönetim sistemi, standartların sürekli iyileştirilmesini garanti altına almak için üçüncü taraflarca periyodik olarak doğrulanır.

Neden Life Home Entegrasyonunu seçmelisiniz?
Sürgülü ve açılır kapılar, bariyerler, panjurlar, yukarda açılan kapılar ve seksiyonel kapılar için bir otomasyon ne sunmalıdır?

Life Home Entegrasyonunun dayandığı temel kavramlar, garantili güvenlik, hızlı ve kolay kurulum ve programlama ile güvenilir şekilde yüksek performans seviyelerine sahip dayanıklılıktır.
Daha yeni Daha eski