DAiRESEL KAPI MOTORU

90 derece kapi motoru

Tek ve çift kanat kapı uygulamalarında problemsiz en uygun çözümdür. Proje tasarım ÅŸekline göre 90° üzeri açılma imkânı da saÄŸlamaktadır. Kompakt ve modern tasarımı ile sisteme çaÄŸdaÅŸ estetik bir görünüm kazandırır. Mafsal kollu tasarım modelleri, çok büyük ve ağır kapıların yer sorunu olmaksızın her açıda rahatlıkla çalışmasına imkân verir.

Dairesel kanatlı bahçe kapı mekanizmları 

özellikle villa tipi evlerin giriÅŸinde, fabrika  kapılarında, depo ve hangar tarzı iÅŸletmelerin ana giriÅŸinde, site tarzı apartmanların bahçeli otopark giriÅŸlerinde kullanılmaktadır.
Uygulanan sistemlerde uzaktan kumanda sistemi olması sebebiyle Ã§ok avantajlıdır otopark yada bahçe giriÅŸ kapınızı araçlarınızdan ayrılmadan soÄŸuk hava, yaÄŸmurlu hava, kar, toz ve daha bir çok dış etkenler  gibi durumlardan etkilenmeden güven içinde kapıları açmak yada  kapatmak çok kolaydır. Tek kanatlı kapılar veya Ã§ift kanatlı  kapı sitemleri  yapılabilir. kapı açılma oranınız 90 derece Ã¼zerinde açılma olanağına sahip olabilmektedir.   Elektrik mi yok fark etmez elle kullanım olanağı mevcuttur. Güvenlik sensörleri sayesinde otomatik kapama sistemlerimizde kazalara karşı güvenlik tedbiri vardır.  

Dairesel Kanatlı kapı mekanizmalarız  


• Ä°htiyacınıza göre üretilen kapılara uygun kanatlı kapı motoru uygulanır

• kullanım kolaylığı vardır  

• Her türlü zemin detayına uygun kanatlı kapı motor modellerimiz vardır

• Yaklaşık çok farklı kg ağırlığına kadar dairesel kapı motoru mevcuttur  

• 7 metreye kadar geniÅŸliÄŸe sahip kapı modellerine uygun motorlardır

• Farklı aksesuar seçme ÅŸansı vardır.
Daha yeni Daha eski