ENDÜSTRiYEL KAPI SERViS

 ENDÜSTRiYEL KAPI SERViS

Endüstriyel Kapılar özellikle iş yerleri için güvenli ve modern bir görünüme sahiptir. Özel formdaki paneller ve tasarımı sayesinde yüksek seviyede ısı, ses ve toz yalıtım sağlar. Bu sayede ısıtma ve soğutma masraflarını minimize eder. Yapının şekline uygun yataklama seçenekleri mevcuttur. Sık açılıp kapanmaya uygun bir motor ve torsion yay sistemine sahiptir. Uzun ömürlü oluşu en önemli özelliklerinden birisidir. Konforlu çalışma sistemine sahiptir. Modern görünümü ile işletmelerinize değer katar.

Ticari bir kapı çalışmadığında binanızdaki trafik tamamen durabilir. Ontario'dan Horton Automatics tarafından otomatik kapı bakımı ile yatırımınızı koruyun ve binanızdaki insanları güvende tutun.

Bir bina yöneticisi olarak, ticari kapılara yaptığınız yatırımın ömrünü uzatmak ve pahalı onarımlardan kaçınmak isteyeceksiniz. Profesyonel önleyici bakım ile ticari kapılarınızın iyi çalışmasını ve binanızdaki insanları güvende tutmasını sağlayabilirsiniz.

Hızlı ve Kapsamlı Otomatik Kapı Bakımı

Teknisyenlerimiz Amerikan Otomatik Kapı Üreticileri Birliği (AAADM) tarafından onaylanmıştır ve binanıza monte edilen tüm otomatik kapılar için destek ve bakım sunmaktadır.Marka ne olursa olsun, her şeyi hallediyoruz.

İster temel bakım ister daha kapsamlı bir çözüm arıyor olun, bakım programlarımızdan birinde ihtiyacınız olan şeye sahip olduğundan eminiz.

İsteğe Bağlı Otomatik Kapı Bakımı

Standart servis teklifimiz tüm ticari ve otomatik kapılar için mevcuttur. Otomatik kapınızla ilgili bir sorununuz varsa, 289-203-2311 servis numaramızdan bizimle iletişime geçin ve otomatik kapı muayeneniz ve hizmetiniz için bir teknisyen sevk edilecektir. Bu seçenek, uzun vadeli bir anlaşma aramayan işletme sahipleri için iyidir.

Acil Servis

Kazalar her zaman olabilir, mümkün olan en iyi bakımla bile. Acil servise ihtiyacınız varsah izmetinizdeyiz.

Önleyici Bakım Sözleşmesi

Müşterilerimizin çoğu, tesislerindeki tüm ticari kapılar için Önleyici Bakım (PM) Sözleşmesi yapmayı tercih etmektedir. AAADM sertifikalı teknisyenlerimiz, ticari kapılarının sorunsuz çalıştığından emin olmak için düzenli önleyici bakımlar yapar. Bakımın belirli aralıklarla yapılmasını sağlıyor, size işçilik ve hizmette indirimler sunuyoruz. Özel bir avantaj, mesai sonrası servis çağrılarında indirimler almanızdır.

Otomatik Kapı Bakım Yönetmelikleri

İşyeri Sağlık, Güvenlik ve Refah Yönetmeliklerine göre, bina sahipleri otomatik sürgüli kapılarını, sallanan kapılarını ve döner kapılarını iyi çalışma düzeninde tutmaktan sorumludur. Bu, otomatik kapı üreticisinin özelliklerine ve standartlarına göre sürdürülecek otomatik kapıların çalışmasını, verimliliğini ve kullanımını içerir.

Bina yöneticileri, bu yasa ve yönetmeliklere uygun bakım için AAADM sertifikalı bir teknisyenin hizmetlerini kullanabilir. Sertifikalı otomatik kapı bakım kontrol listesine dahil edilen öğelerden bazıları şunlardır:

  • Kapı sensörlerinin, paspasların ve tutma kirişlerinin güvenli bir şekilde etkinleştirilmesini ve çalışmasını sağlamak
  • Kapı donanımının bütünlüğünü ve durumunu değerlendirme
  • Kapı çevresindeki tehlikeleri ortadan kaldırma
  • Yangın önleme ve koruma sistemlerinin denetlenmesi
  • Acil kaçış yollarına uygunluğun onaylanması

Rutin Kapı Bakımı

Düzenli bir bakım rutini kapınızı çalışır durumda tutar ve güvenli bir şekilde çalışır. Kapılarınızın düzgün çalışması için yapabilecekleriniz şunlardır:

Otomatik kapı sistemlerinizde günlük güvenlik kontrolü arıza riskini azaltacaktır. Günlük bir kontrolle, kapının sorunsuz bir şekilde açılıp açılmadığını veya açılmasının daha zor hale geldiğini, daha fazla gürültü yaptığını veya çok hızlı veya çok yavaş hareket edip etmediğini ve gerektiğinde açık kaldığını fark edeceksiniz. Görsel bir inceleme bir şeyin değiştiğini gösterdiğinde, Main Otomasyonu çağırmanın zamanı geldi!

Müşterilerimiz durumlarına göre ayrıntılı bir bakım planı alırlar. Otomatik tüm kapılar, salıncak kapılarını ve döner kapıları sorunsuz bir şekilde çalıştırmayı planlama planına dahil edeceğimiz rutin bakım faaliyetlerinden bazıları şunlardır:

Hareketli Parçaları Yağlayın

menteşeler gibi hareketli parçaların yağlanmasını sağlamak, kapılarınızın sorunsuz çalışmasını ve paslanmayı önlemenin anahtarıdır. Tüm metal hareketli parçaları düzenli olarak yağlayın, ancak plastik parçaları yağlamayın.

Hava Sıyırma

Bir salıncak kapısının veya döner kapının etrafında sıyırma havası sıcaklık farkı için bir bariyer oluşturur. Kapalıyken bile kapıdan taslak fark ederseniz, hava durumunun değiştirilmesi gerekecektir.

Kilit Mandalı ve Vuruş Hizalaması

Salıncak kapıları, kapınızın sıkı bir mühür oluşturduğu için iyi hizalanması gereken bir mandal ve darbeye sahiptir.

Eşik

Salıncak kapınızın altındaki eşik sıkı kalmalıdır, böylece elementler ve kemirgenler dışarıda tutulmalıdır. Eşik değiştiğinde bir teknisyen çağırmanın zamanı geldi.

Daha yeni Daha eski