HIZLI PVC - BRANDA KAPI SERViS

 HIZLI PVC ( BRANDA ) KAPI SERViS

Hızlı pvc kapı tamiri konusunda firmamız en iyi teknik servis hizmetini vermektedir. Bu konuda iddialı olan firmamız tüm hızlı pvc kapı markalarının tüm modellerine müdahale edebilmektedir. 

En sık görülen arıza branda yırtılması, motor yanması, kanalların eğilmesi gibi arızalardır. Bu arızaların çoğu dış etken nedenli olmaktadır. Örneğin branda yırtılması dış etkenlerden gelen delici, kesici veya sert cisimlerin çarpması esnasında branda gergi kuvvetine dayanamaz ve yırtılır. Bu durumda branda onarımı veya branda değiştirmesi seçenekleri göz önüne alınabilir. Diğer bir arıza ise hareket kanallarının eğilmesidir. Bu arıza için kanallara darbe gelmesi ve dayanabileceği darbe kuvvetinden fazla oluşan kuvvet sonucu kanalların eğilmesidir. Bu durumda kanalların değiştirilmesi gerekmektedir.

Son olarak motor yanması arızası vardır. Bu arıza çok ama çok nadir oluşur. Çünkü bunun için birkaç seçenek vardır. Örneğin aşırı ısınma, regülatörsüz çalışma ve sıvı teması gibi. Bu durumda motor değiştirmek gerekmektedir.

Daha yeni Daha eski