GFA MOTOR VE ELEKTROMATEN KONTROL ÜNiTESi

 GFA MOTOR ELEKTROMATEN PANO SERVİS

GFA - Elektromaten Kapı Sistemleri

GfA UK Ltd 1981 yılından bu yana İngiltere kapı üreticilerine yüksek kaliteli endüstriyel kapı sürücü ve kontrol ekipmanları tedarik ve İngiltere endüstriyel kapı pazarına kapı sürücü ve kontrol ekipmanları lider tedarikçisidir.

Şirket, kaliteli ürünler, teknik mükemmellik, ürün seçimi konusunda paha biçilmez rehberlik ve benzeri görülmemiş satış sonrası Hizmet sunma konusunda kıskanılacak bir üne sahiptir.

Teknik mükemmellik için seçilen ve olağanüstü müşteri hizmetleri müşterileri, arızanın elektrik santralleri ve demiryolu depolarından spor stadyumlarına ve soğuk hava depolarına kadar projeler için bir seçenek olmadığında bize güveniyor.


GfA, Almanya'da 60 yıldır bir aile şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Almanya'daki üretim tesisinin yanı sıra, Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de varlığını devam ettirmektedir.
Şirket, mühendislik mükemmelliği ve sürekli yenilik ve üretim süreçlerine, tesis ve ekipmana önemli yatırımlar için ünlüdür.

GFA Motorlar Alman teknolojisi ile otomatik kapı sektöründe büyük ve yoğun kullanılan kapılara uygun motorlar üretmektedir.

Elektromaten alman teknolojisi ile GFA motorlar için TS 970 ve TS 971 model kontrol üniteleri üretmektedir.

Daha yeni Daha eski