iSODOOR SEKSiYONEL KAPI

 iSODOOR SEKSiYONEL KAPI

NEDEN ISODOOR’U TERCÄ°H ETMELÄ°SÄ°NÄ°Z ?

Bizi tercih etmeniz için önemli olduğuna inandığımız sebepleri aşağıdaki başlıklar altında toparlamaya çalıştık.
Sizleri de müşterilerimiz arasında görmekten onur duyarız.

Uluslararası Kalite

Isodoor markalı seksiyonel kapılar ve sandviç paneller ile kapı donanım parçaları uluslararası test merkezi RİSE-SP tarafından test edilmiştir.

5 Yıl Garanti

Seksiyonel kapılarımızda kullanılan sandviç panel ürünlerimiz, boyanın korozyona uÄŸraması ve deformasyona karşı 5 Yıl Garanti kapsamındadır. 

Yerli Ãœretim

Seksiyonel kapı sandviç panellerimiz %100 Yerli Malı, endüstriyel ve garaj kapılarımız %85 Yerli Malı sertifikasına sahip durumdadır.

GeliÅŸmiÅŸ Ãœretim Tesisi

Avrupa standartlarında üretim yapan firmamız 14.000 m² açık alan üzerine 6.500 m² kapalı alanda geliÅŸmiÅŸ otomasyon sistemlerine sahiptir.

Tecrübe

28 yıllık sektör tecrübesi ile ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü sunabilmek için kaliteli hizmet anlayışı sürdürmekteyiz.

Geniş Bayi Ağı

Türkiye’ nin 81 ilinde ve Dünya çapında  35 farklı ülkedeki çözüm ortaklarımızla sizlere aynı kaliteli hizmeti ulaÅŸtırmak hedefindeyiz.

Yedek Parça

Firmamızdan temin edilmiş ürünler için 10 Yıl yedek parça bulabilme garantisi. Bu sayede kapılarınızı yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Çözüm Odaklı İnovasyon

Yapılarınız için uyum önemli, uyum için Isodoor gerekli anlayışıyla çalışan AR-GE birimimiz farklı model ve renkte sandviç paneller üretmektedir. 

Hızlı Üretim

Üretim tesislerimizin gelişmiş otomasyon sistemleriyle donatılması sayesinde hızlı üretim ve zamanında teslimat yapabilmekteyiz.

Daha yeni Daha eski