GOXU SEKSiYONEL KAPI

 GOXU SERViS

Goxu Otomatik Kapı Sistemleri

Otomatik Kapı sistemleri lider üreticisi. Sanayi, Hangar, İş Merkezi, AVM, Hastane, Villa, Apartman, Rezidans, Siteler için Endüstriyel kapılar ve seksiyonel kapılar üretmektedir.

Türkiye'de seksiyonel kapı noktasında büyük adımlar atmış olan firma bu alanda kendisini kanıtlamıştır.

Göksu Kapı olarak Otomatik Kapı sektöründe yurt içinde ve yurt dışında yaygın bayi ağımızla ve geniş ürün yelpazemizle 30 yılı aşkın süredir kesintisiz hizmet vermekteyiz.

İnşaat, endüstriyel, ilaç, kimya, plastik, tekstil, gıda ve lojistik sektörleri ürünlerimizin başlıca hizmet alanlarıdır.

Faaliyetlerimize, Ä°stanbul Dudullu OSB’deki Genel Merkez ve Fabrikamızda, yurt dışında ise Ä°talya Verona’da bulunan Satış ve Satış Destek ÅŸubemizle devam etmekteyiz.

Göksu Kapı geniÅŸ ürün yelpazesi, yurt içi ve yurt dışı 400’ü aÅŸkın bayi ağıyla müşterilerinin çözüm ortağı ve güvenilir danışmanıdır.

Satış ve satış sonrası bayi/müşteri destek hizmetlerinin yanı sıra, katma değerli mühendislik faaliyetleriyle sürekli gelişim prensibi doğrultusunda müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlerin kalitesini sürekli yükseltmeyi hedeflemektedir.

Göksu Kapı ayrıca %100 kendi sermayesiyle Ä°talya’da 2010 yılında kurduÄŸu Goxu Srl. firması ile hem Ä°talya hem de Avrupa sektörlerine yönelik satış ve satış destek hizmeti saÄŸlamaktadır.

Daha yeni Daha eski