MARANTEC SERViS

 MARANTEC SERViS

Çünkü kalite deneyimden iyidir.
Kapıları açmayı seviyoruz.
Ancak bu yeterli değil: Gelin birlikte kapıları açalım ve akıllı ve kullanışlı çözümlerle dolu bir geleceğe girelim.

Doğu Vestfalya, Marienfeld'deki şirketimizi küresel bir kuruluşa dönüştürmeyi benzersiz bir şekilde başardık. Açıcı teknolojisi alanında onlarca yıllık deneyime sahip mühendislerimiz, kendi bünyemizde ürettiğimiz ürünlerimizi geliştiriyor. Bu, her ikisi de müşterilerimize fayda sağlayan tüm süreçlerin güvenilir ve hızlı bir şekilde ilerlemesini sağlar. Etrafa bir göz atın ve aşağıda Marantec hakkında daha fazla bilgi edinin!

Her tür kapı ve kapı için açma teknolojisi geliştirmek, bizi harekete geçiren ve tam olarak en iyi yaptığımız şeydir. Misyonumuz, kapı ve kapıların açılması ve kapanması için otomatik sistemlerden çok daha fazlası olan kişiselleştirilmiş ve bütünsel çözümler sunmaktır. Ürünlerimizle, müşterilerimiz için günlük yaşamı basitleştirmek ve akıllı ve yaşamaya değer bir geleceğe katkıda bulunmak istiyoruz.

En Yenilikçi 2021
Yenilik bizim günlük ekmeğimizdir - Ve bunun için tanınmak bir zevktir
Kuruluşumuzdan bu yana deneyim ve yenilik kararlarımızı şekillendirmiştir. 2021'de aldığımız ödül bizi elektronik/elektrik mühendisliği alanında en büyük yenilikçi olarak onurlandırıyor.

Deneyim yenilikle buluÅŸuyor
1957'den beri Doğu Vestfalya'daki merkezimizde açıcılar ve aksesuarlar geliştiriyor ve üretiyoruz. Amacımız: Kapılarınız ve kapılarınız için sizi en iyi ürünlerle donatmak. Bunu yapmak için deneyim, uzmanlık ve yeni fikirler gereklidir.

Ortaklık
Tamamen bir aile şirketi olarak, uzman perakendecilerimizle ve onlar ile son kullanıcılarımız arasındaki ortaklıklarımız büyük önem taşımaktadır. İhtiyaçlarını ve gereksinimlerini karşılıyoruz, işlerinde onlara yardımcı oluyoruz ve esnek, çevik ve güveniliriz.

Daha yeni Daha eski