NORMSTAHL SEKSiYONEL KAPI

 NORMSTAHL SEKSiYONEL KAPI

NORMSTAHL Seksiyonel Kapı Sistemleri

UZMAN ÃœRETÄ°CÄ°DEN KALÄ°TELÄ° GARAJ KAPILARI

Çabalarımızı sınıfının en iyisi garaj kapıları sağlamak için dört temel husus etrafında odaklıyoruz:
Çok yönlülük, işlevsellik, güvenlik ve dayanıklılık. Bu nedenle, garaj kapılarımızın çalışmasını zahmetsiz ve rahat hale getiren teknolojiyi sağlarken size çok çeşitli görsel özelleştirme seçenekleri sunmayı amaçlıyoruz. Garaj kapısı genellikle evinize giriş noktasıdır, bu yüzden garaj kapılarımızın sağlam ve güvenli olduğundan emin oluruz. Garaj kapılarımızın zamana dayandığından eminiz, bu yüzden ürünlerimize uzun garantiler veriyoruz.

Endüstriyel kapı üreticisi olarak uzun yıllara dayanan deneyimimiz, bizi lojistik çözümleriniz için ideal bir ortak haline getiriyor. Bir sonraki endüstriyel seksiyonel kapınızı üretirken işlevselliğin yanı sıra çalışma prosedürleri, proses zincirleri ve kalite ile ilgili taleplerinizi de dikkate alıyoruz. Endüstriyel kapılarımız, ister eski ister yeni bir bina için olsun, her duruma mükemmel şekilde uyacak şekilde özelleştirilebilir. Uzman bayilerimiz danışmanlık, planlama, servis ve bakım konularında tüm bilgi birikimleri ile yanınızdalar.

Normstahl endüstriyel kapılar, endüstri ve ticaret uygulamalarında kullanım için üstün çözümdür. Kapı yukarı doğru açılırken, girişin önündeki ve arkasındaki boşluk, mevcut her inçin tam olarak kullanılmasına izin verecek şekilde bozulmadan kalır. Salon kapılarımıza ek olarak, bina ile aracın yükleme alanı arasındaki boşluğu güvenilir bir şekilde kapatan ve rampalarda gereksiz yere uzun bekleme sürelerinin önlenmesine yardımcı olan uyumlu yükleme köprüleri de sağlıyoruz. Kapı contaları yapıyı tamamlar ve basit bir kapı açıklığının mükemmel arayüze dönüştürülmesini sağlar.

Daha yeni Daha eski