NORMSTAHL SERViS

 NORMSTAHL SERViS

Çabalarımızı sınıfının en iyisi garaj kapıları sağlamak için dört temel husus etrafında odaklıyoruz:

Çok yönlülük, işlevsellik, güvenlik ve dayanıklılık. Bu nedenle, garaj kapılarımızın çalışmasını zahmetsiz ve rahat hale getiren teknolojiyi sağlarken size çok çeşitli görsel özelleştirme seçenekleri sunmayı amaçlıyoruz. Garaj kapısı genellikle evinize giriş noktasıdır, bu yüzden garaj kapılarımızın sağlam ve güvenli olduğundan emin oluruz. Garaj kapılarımızın zamana dayandığından eminiz, bu yüzden ürünlerimize uzun garantiler veriyoruz.

DAYANIKLILIK
Özel bir şey: Garaj kapıları için, aşınan parçalar da dahil olmak üzere 10 yıllık üretici garantisinin yanı sıra, Normstahl garaj kapısı operatörlerinin mekanikleri için 5 yıllık garanti ve elektronikler için 2 yıllık garanti veriyoruz. Entrematic, sertifikalı, mükemmel eğitimli bir servis ve profesyonel bayi ağı ile sizi destekler. Bir Avrupa markası olarak 70 yıllık deneyim, kalıcı yüksek kaliteyi garanti eder.

Ä°ÅžLEVSELLÄ°K
Seksiyonel kapılarımız, mümkün olduğunda optimum enerji verimliliği için 42 mm termal olarak ayrılmış panellere sahiptir. Kapı neredeyse tamamen sessizce kayar ve bilyalı rulmanlı kasnaklar ve tandem hareket dişlileri sayesinde son derece dengelidir (Smart & Superior yukarı açılır seksiyonel kapılarda kullanılan duruma göre değişir. Üst seksiyonel kapılarımız isteğe bağlı bir havalandırma entegre zemin contası ile donatılabilir. Garajda her zaman konforlu iklim Optimum contalar ve opsiyonel zemin kaplama rayı veya yenileme zemin rayı, yan seksiyonel kapılar için ek kolaylık sağlar.

ÇOK YÖNLÜLÜK
Çok çeşitli renk seçenekleri, 3 adede kadar yüzey kaplaması ve klasikten moderne 5 farklı model, sayısız kişiselleştirme seçeneği sunar. Pencereler ve tutamak seçenekleri gibi birçok ekstra, ideal bir kişiselleştirme derecesi sağlar.

GÃœVENLÄ°K
Eşyalarınızın güvenliği her şeyden önemlidir. Maksimum güvenlik isteyenler için Normstahl Superior'ımız doğru seçim olacaktır. Özellikle sağlam tasarımı hırsızlığa karşı koruma sağlar - istek üzerine ilave hırsızlığa karşı koruma (NEN 5096'ya göre test edilmiştir) mümkündür. Kapalı raylar, kasnaklar ve gergi yay kutuları ek koruma sağlar. Parmak sıkışma koruması, kaldıraç önleme koruması, yay arıza koruması ve engel algılama gibi ek güvenlik avantajları, mümkün olduğunda ürünlerimizde her zaman uygulanmaktadır.

Daha yeni Daha eski