TRONCO SERViS

 TRONCO SERViS

CS1000 otomatik kayar kapılarımız 10 yılı aşkın otomatik kapı geliştirme, üretim ve imalat tecrübelerimizi ve kullanıcıların ihtiyaçlarını baz alarak bizim tarafımızdan üretilmişlerdir. CS1000 garaj kapıları, hastane radyasyon koruma kapıları, depo kapıları, yüksek teknoloji tesisler, tekerli sandalye dostu alanlar, güvenlik kapıları, ticari binalar, hipermarketler, gemiler, vs. gibi yerler için kullanılır.

Akıllı bir mikrobilgisayar kontrol ünitesiyle CS1000 otomatik kayar kapı sistemi hareket mesafesi, kapanma/açılma hızları, yüksek ve düşük hızlar arasında akıcı geçiş, vs. gibi tüm kapı hareketlerini ayarlayabilir. Ayrıca sistem kapının insanların üzerine kapanmasını engelleyebilir, acil durumlarda kapıyı hızlıca kapatıp kilitleyebilir ve kullanıcıların emniyetini artırmak için geçiş kontrol üniteleriyle entegre edilebilir. Sensörler, elektrikli kilitler, geçiş kontrol cihazları, vs. gibi çeşitli harici aksesuarlarımızla kullanıcılar mekanlarını emniyete almak için sistemimizi değişik uygulamalar için kullanabilirler. Sistem verimli bir fırçasız DC motorla donatılmıştır ve bir milyon defa kullanılabilir. Düşük dirençli bir güç aktarım sistemi sayesinde alandan tasarruf eden motor yüksek devire ve düşük güç tüketimine sahiptir ve kapıyı zarif ve akıcı bir şekilde hareket ettirebilir.

Ayrıca, CS1000 bileşenleri modüler tasarıma ve ürünün durumunu kolayca görebileceğiniz bir LED ekrana sahiptir ve böylece montajı ve sistem denetlemesi daha kolay olur. Tasarımı, uygulaması ve montajı açısından sistem kullanıcıları düşünerek yapılmıştır.

Daha yeni Daha eski