RIB KANATLI KAPI MOTORU - RIB DAiRESEL - RIB 90 DERECE

 RIB KANATLI KAPI MOTORU ( RIB DAiRESEL ) ( RIB 90 DERECE )

PRINCE 24V, kontrol panolarımızla B2 24V-CRX, kapının bir engele çarptığını algılar ve hareketi tersine çevirir

B2 24V-CRX ile birleştirilmiş PRINCE 24V, yaya açma komutu ve EN12453:2017'nin gerektirdiği şekilde bir fotosel otomatik testi ile donatılmıştır.

PRINCE 24V, kanadın son konuma yaklaşırken yavaşlamasına izin vererek, harekete daha fazla güvenlik ve akışkanlık izlenimi verir.

PRINCE 24V, isteğe bağlı tampon pillerle, elektrik kesintilerinin tamamen fark edilmeden geçeceği anlamına gelir. Karartma süresi boyunca 90 devire kadar yapmak mümkündür. PRINCE 24V pilsiz de çalışabilir

PRINCE operatörü, bronz araba, ayarlanabilir braket ve açılma pozisyonu için mekanik durdurucu ile donatılmıştır.

 

KING EVO operatörleri, müstakil konutlardan veya apartman bloklarından büyük şirket binalarına kadar her yerde kolay ve işlevsel kullanım için çeşitli versiyonlarda mevcuttur.

Sessiz çalışacak ve uzun süreli dayanıklılık sağlayacak şekilde yapılmış ve tasarlanmıştır. Ø20mm büyük 4 dişli sonsuz vida ile özel sentetik gres kullanılarak yağlanan bileşenlere sahip mekanik, maksimum sessizlik, güç ve güvenilirliği garanti edecek şekilde tasarlanmıştır. Bu özel nitelikler sayesinde KING EVO üniteleri büyük boy kapılara bile takılabilir.

KING EVO 24V, isteğe bağlı tampon pillerle, elektrik kesintilerinin tamamen fark edilmeden geçeceği anlamına gelir. Karartma süresi boyunca 40 döngüye kadar yapmak mümkündür. KING EVO 24V pilsiz de çalışabilir. Aşırı ölçülü mekaniği ve 24 V motoru sayesinde apartman gibi ağır işlerde (sık açılıp kapanan) kapılarda kullanım için idealdir.

Tüm versiyonlarda açılırken standart bir besleme mekanik limit anahtarı bulunur.

 

KING EVO L operatörleri, müstakil konutlardan veya apartman bloklarından büyük şirket binalarına kadar her yerde kolay ve işlevsel kullanım için çeşitli versiyonlarda mevcuttur.

Sessiz çalışacak ve uzun süreli dayanıklılık sağlayacak şekilde yapılmış ve tasarlanmıştır. Ø20mm büyük 4 dişli sonsuz vida ile özel sentetik gres kullanılarak yağlanan bileşenlere sahip mekanik, maksimum sessizlik, güç ve güvenilirliği garanti edecek şekilde tasarlanmıştır. Bu özel nitelikler sayesinde KING EVO L üniteleri büyük boy kapılara bile takılabilir.

KING EVO L 24V, isteğe bağlı tampon pillerle, elektrik kesintilerinin tamamen fark edilmeden geçeceği anlamına gelir. Karartma süresi boyunca 40 döngüye kadar yapmak mümkündür. KING EVO L 24V pilsiz de çalışabilir. Aşırı ölçülü mekaniği ve 24 V motoru sayesinde apartman gibi ağır işlerde (sık açılıp kapanan) kapılarda kullanım için idealdir.

Tüm versiyonlarda açılırken standart bir besleme mekanik limit anahtarı bulunur.

 

PREMIER, geri dönüşü olmayan bir elektro-mekanik operatördür ve menteÅŸe ile sütun çiti arasındaki mesafenin oldukça büyük olduÄŸu büyük sütunlar üzerine kurulu kanatlı kapıları açmak için tasarlanmıştır. Kapı kanadının açılma yarıçapı 105 °

HIRSIZLIĞA KARŞI KİLİT CİHAZI - PREMIER, tahrik kolunda, kapı kapalıyken dışarıdan itildiğinde kolun sallanarak açılmasını önleyen bir hırsızlığa karşı kilitleme cihazı ile donatılmıştır.

EZME ÖNLEYİCİ GÜVENLİK SİSTEMİ. PREMIER, EN12453:2017 yönetmeliğine uygun olarak maksimum güvenlik koşullarında çalışmaya ve kapanma ve açılma sırasında yavaşlamaya izin veren ayarlanabilir darbe sensörlerine sahiptir.

OPSİYONEL YEDEK PİLLER. PREMIER, elektrik kesintileri sırasında bile çalışması için yedek pillerle donatılabilir. Piller yalnızca elektrik kesintisi sırasında çalışır ve elektrik yeniden geldiğinde otomatik olarak şarj olurlar.

KULLANICI DOSTU ELEKTRONİK. B2 24V-CRX, özellikle Premier için tasarlanmış kontrol panosudur. Programlamak kolaydır. Yaya açılma, açılma ve kapanma sırasında yavaşlama, dahili 433 MHz radyo alıcısı, her bir kapı kanadı için ayarlanabilir darbe sensörü ve EN12453:2017 yönetmeliğine uygun fotoselli otomatik test özelliği vardır.

KOLAY ÇIKARMA SÄ°STEMÄ°. Elektrik kesintisi durumunda (yedek pillerle donatılmamış PREMIER için), PREMIER'in kilidini açmak hızlı ve kolaydır. Sadece saÄŸlanan anahtarı kullanın ve kilidi 180° çevirin. Daha sonra kapıyı elle çekerek açabileceksiniz.

MEKANİK DURDURUCULAR HAZIR TAKILMIŞTIR. PREMIER'in alt kısmında halihazırda sağlanan iki mekanik durdurucu (açma ve kapama konumu) vardır. Kapı kanadının hareketinin sonunda doğru bir durmayı garanti ederler.

 

Ünite kurulduktan sonra, yalnızca minimum bakım gereklidir, güçlendirilmiş kapak, bileşenlerin mekanik tasarımı ve korozyon önleyici KATAFOREZ işlemi onu suya, toza ve paslanmaya karşı korur.

MAGIC ayrıca mekanik bir kavramaya sahiptir (ters işlevi nedeniyle, bu modelin kurulumu ayrıca kapıya bir elektrikli kilidin takılmasını gerektirir). Elektrik kesintisi durumunda, elektrikli kilidi açmanız ve kapıyı itmeniz yeterlidir.

Sağlanan ayarlanabilir mekanik durdurucu, hem açma hem de kapama sırasında doğru kapı konumunu sağlar

yere mekanik durdurucu veya dahili elektrik limit anahtarları takmanıza gerek yok

 

DUKE, büyük boyutlu mekaniği sayesinde ağır kapılar için uygun bir yeraltı operatörüdür.

Ünite kurulduktan sonra, yalnızca minimum bakım gereklidir, güçlendirilmiş kapak, bileşenlerin mekanik tasarımı ve korozyon önleyici KATAFOREZ işlemi onu suya, toza ve paslanmaya karşı korur.

Elektrik kesintisi durumunda, kapı kanatlarını hareket ettirmek için serbest bırakma düğmesini çalıştırmanız yeterlidir.

Sağlanan ayarlanabilir mekanik durdurucu, hem açma hem de kapama sırasında kapı konumunun doğru olmasını sağlar, yere mekanik durdurucu veya elektrik limit anahtarları takmaya gerek yoktur.

DUKE mekanizması, son derece sessiz ve hassas bir hareket elde etmek için tamamen RIB'de geliştirilmiş ve monte edilmiştir.

 

R50 ve R60, standart aktüatörlerin kullanılamadığı uygulamalarda büyük kapıları veya kapıları çalıştırmak için tasarlanmıştır.

R50'de elektrik kesintisi durumunda, dış kolu çalıştırmanız ve ardından kapıyı/kapıyı manuel olarak açmanız yeterlidir.

R50'de kullanılan, kapı kanadının kenarına monte edilen askı sistemi, engebeli yüzeylerde hareket ederken 4 cm'ye kadar tolerans sağlar.

R60'ta kullanılan kapı kanadının kenarına monte edilen askı sistemi, engebeli yüzeylerde hareket ederken 10 cm'ye kadar tolerans sağlar.

Tüm motorlar fan soğutmalıdır ve her ikisinde de limit anahtarları bulunur

 

DRO serisi hidrolik aktüatörler, halka açık kat kanatlı kapılarının otomatik çalışması için özel olarak tasarlanmaları.

IDRO özellikle normal açma ve kapatma işlemlerine yönelik ağır hizmet uygulamaları ve özel kullanıma uygun olarak uygundur.

IDRO'nun çalışma hayatındaki askerler, özel valfler.

Hem iç içe geçirilecek şekilde tasarlanacak, hem de ağır işlere yönelik olarak tasarlanacaktır.

IDRO 27 SÃœPER mil strokunun yavaÅŸ ilerleme ile oÄŸul 2 cm'sinde


Daha yeni Daha eski