RIB SEKSiYONEL KAPI MOTORU

 RIB SEKSiYONEL KAPI MOTORU

Tamamı EN normlarına uygun gelişmiş elektronikler

tungsten ampul yerine led aydınlatma: dünyada bir ilk

Norm spesifikasyonlarına göre, zaman içinde ortaya çıkan sürtünmelere izin vermek ve yavaşlama sırasında darbe durumunda da hareketi tersine çevirmek için her döngüde torkun otomatik olarak ayarlanması

EN12453 ve EN12445 darbe normlarına uygun, garaj kapısının dengeli olması şartıyla emniyet şeridi kullanmadan EN13241-1 normlarına uygun montaj yapmanızı sağlar.

Açma ve kapama hızı düzeltici ile seçilebilir ayarlı 24V motor.

standart özellik olarak dış kasada adım adım basma komutu (aç, durdur, kapat, durdur,…) dış mekanda hızlı ve kullanışlı elektronik programlama ve kasanın dışındaki tek bir düğme kullanılarak önceden takılmış ve kapatılmış operatör ile uzaktan depolama

Daha hızlı, ekonomik ve kaynak gerektirmeyen bir kurulum için operatörden geçen boru şeklindeki şaft

akü şarj grubu ACG4663 ve akü ACG2246 (opsiyonel) ile, elektrik kesintisi durumunda 1 operatör ile 50 ardışık döngü ve 2 operatör ile 27 ardışık döngü çalıştırmak mümkündür

İç dişliler C40 çelik, alüminyum ve bronzdan yapılmıştır, plastik, naylon veya Teflon içermez. Buna ek olarak, iç boşluğu ortadan kaldırmak ve mekaniği darbelerden korumak için daha fazla esneklik elde etmek için BOSS operatörü, yolculuğu her zaman çok sessiz, güvenli ve istikrarlı hale getiren özel bir dahili kayışa (patent n. 0000267203) sahiptir.

 

TOWER 10, seksiyonel ve üstten açılır garaj kapıları için dahili kontrol panelli ve radyo alıcılı yeni 24 Vdc ters çevrilemez operatördür.

TOWER 10, 1200N'ye kadar çekme/itme kuvveti gerektiren kapıları yönetebilir.

Tüm versiyonlar, kapı hareketi sırasında engelleri ve bir LED iç aydınlatma ışığını algılayabilir.

Raylar galvanizli çeliktir ve farklı versiyonları mevcuttur. 3,5 m yüksekliğe kadar kapıları yönetebilirler.

Kayışlı ray, hızlı montaj yapılmasını ve gürültüsüz hareket edilmesini sağlar. Ayrıca sezgisel ve verimli bir serbest bırakma cihazı ile birlikte gelir.

Özel bir aksesuar (ACZ9018) sayesinde operatörü dışarıdan serbest bırakmak mümkündür.

Kayış tahrik kılavuzu, hızlı kurulum ve sessiz hareket sağlar ve hızlı ve sezgisel bir serbest bırakma cihazı ile donatılmıştır.

ACZ9018 aksesuarı sayesinde operatörün kilidini dışarıdan açmak mümkündür

TOWER 10'a 230Vac voltaj ile güç vermek mümkündür


Daha yeni Daha eski