GARAJ KAPISI

garaj kapisi

Garaj Kapısı

Garaj kapısı mimari yapılardaki otoparklara değer katması ve araçların güvenle korunması için kullanılmaktadır.
Garaj kapıları panel olarak değişik renklerde ve değişik desenlerde seçenekler ile sunulabilmektedir.
MAiN OTOMASYON olarak müşterilerimizin taleplerini karşılayabilecek;
çevre, güvenlik ve tasarım faktörlerine göre en uygun garaj kapısı üretimini ve montajını gerçekleştirmekteyiz.
Garaj kapısı kullanım senaryosuna göre
metal kütle dedektörü, radar, kumanda, buton, HGS sistemi, plaka okuma sistemi ile çalıştırılabilir.
Tecrübeli uzman ekibimiz uygulama yapılacak yeri özenle inceleyerek en uygun özelliklere sahip ürünü önermektedir. Kapı paneli üzerine talebe göre pencere, havalandırma ızgarası, servis kapısı ve değişik renkte boyama uygulanabilir.

 

Otomatik garaj kapısı, ( piyasada uzaktan kumandalı garaj kapıları yada motorlu garaj kapısı şeklinde adlandırılan kapılar ); garajınıza giriş çıkış yaparken aracınızın içinden inmeden kumandanızı kullanarak açılıp kapanır. Bu kolaylık kötü hava koşulları da düşünüldüğünde otomatik garaj kapıları konforun ötesinde güvenlik ve günlük yaşama büyük bir kalite katmaktadır.

 

Garaj Kapılarında Emniyet: Garaj kapılarında motor elektrik akım emniyeti bulunmaktadır. Motor hareket yönünün tersine bir kuvvetle karşılaştığı zaman motor geri çalışır. Ayrıca kapının çalışacağı kızaklara yakın bir noktada emniyet fotoseli yer almaktadır. Altından geçen nesnelere tepki vererek kapı açılma pozisyonuna girer.

 

Garaj Kapısı Yayları: Seksiyonel garaj kapıları ağırlığı torsiyon yay ile dengelendiği için yay kalitesi önem arz eder. Yayların uzun ömürlü ve kaliteden taviz vermemesi beklenir. Bunun için yayların kumlanmış ( Powder coating ) ve boyalı yay olması tercih edilir.

 

Garaj Kapısı Rayları: Rayların galvanizli çelik sacdan imal edilmesi paslanmayı geciktirici bir önlemdir. Kapı boyutuna göre 1,5 mm ile 2 mm arasında değişen sac kalınlıkları tercih edilir. Sacların inşaat çeliği olması istenmektedir.

 

Garaj Kapısı Kumandası: Otomatik garaj kapıları bir uzaktan kumanda ile açılıp kapanabilmektedir. Kumandanın tetiklemesi ile çalışan garaj kapısı motoru mekanizmayı çalıştırarak kapıyı açıp kapatır. Garaj kapısı yalnız kendi sistemine eşleştirilmiş bir yada birden çok kumanda tarafından çalıştırılabilir. Sisteme tanıtılmamış hiçbir kumanda garaj kapısı otomasyonunu çalıştıramaz.

 

Garaj Kapısı Motoru: Garaj kapısı motorları gece, gündüz, yağışta, rüzgarda ve her türlü koşulda aracınızdan inmeden kapının açılıp kapanmasını sağlayan motorlardır. Bu motorlar 220V elektrikle çalışır. Hızlı ve güvenli bir şekilde sistemin çalışmasını sağlarlar.

 

Garaj Kapısı Kilidi: Bireysel kullanımlarda dışarıdan motoru kilitleyebilecek kilit sistemi dahil edilebilir. Bu kilit motorun motor rayına kilitlenmesini sağlar. İstenirse panellerin raylara kilitlenmesi sağlayan sürgülü kilitte kullanılabilir.

 

Garaj Kapısı Modelleri

Garaj kapıları; otomatik, manuel, basit model, lüx model olarak değişik modellerde temin edilebilir. Otomatik garaj kapısı ( motorlu garaj kapıları ) bir kumanda ( veya kumanda edecek başka bir yöntem ile ) ile araçtan inmeden çalıştırılır. Manuel garaj kapıları ise insan gücü ile aşağı ya da yukarı hareketle açılıp kapanan garaj kapılarıdır.

 

Garaj Kapısı Fiyatları

Otomatik garaj kapısı fiyatları belirlenirken; fiyatı etkileyen bir çok faktör olduğundan, hesaplanarak sonuca ulaşılmaktadır. Fiyat teklifi almak için teklif alma formu doldurabilir veya bizi arayabilirsiniz.

 

Garaj Kapısı Kullanım Alanları

Garaj kapıları bir çok yapıda kullanılmakta olsa da en çok tercih edilen yapılar ÅŸunlardır: 

Müstakil Ev Garaj Kapısı
Site Garaj Kapısı
Villa Garaj Kapısı
Apartman Garaj Kapısı
Kapalı Otopark Garaj Kapısı
Avm (Alışveriş Merkezi) Garaj Kapısı
Hastane Kapalı Otopark Kapısı
İş Merkezi Otopark Garaj Kapısı
Belediye Garaj Kapısı
İtfaiye Garaj Kapısı


Daha yeni Daha eski