ASSA ABLOY - CRAWFORD SEKSiYONEL KAPI

  ASSA ABLOY - CRAWFORD SEKSiYONEL KAPI

Endüstriyel kapılar ve yükleme rampa ekipmanları için seksiyonel kapılar, yükleme rampa ekipmanları, yana katlanır kapılar ve yüksek hızlı kapılar dahil olmak üzere tanıdığınız ve güvendiğiniz tüm ürün ve hizmetler artık ASSA ABLOY markası altında sunulmaktadır.

Panelli seksiyonel kapılar

Kullanımı cazip ve kolay, camlı ve panelli yukarı kayar seksiyonel kapılar sızdırmaz şekilde oturan ve dayanıklı endüstriyel kullanım sunar. Yukarıya tavanın altına kayarak kapı açıklığı etrafında maksimum geçiş sağlar.

130 yıl önce bir aile şirketi olarak başladık.

1881'de August Stenman kilit yapmaya başladı. Hayalini kurmak için borç aldı, ancak oğullarıyla birlikte sonunda ödüllü ürünlerinin etrafında dünyaca ünlü bir marka inşa ettiler. Onlar da ilericiydi: otomatikleştirmek için yeni yollar icat etmek, işyeri koşullarını iyileştirmek ve kadınları işe almak. Stenman'ın karısı bu ismi baş harflerine dayanarak bile bu ismi verdi: ASSA.


Abloy – tek bir kilitten Ä°skandinav lidere

40 yıl sonra, mühendis Emil Henriksson disk taklacı kilidini icat etti. Bize rüzgar türbinleri, kalp atış hızı monitörleri, Linux ve Angry Birds veren bir ülke için etkileyici olan Finlandiya'nın en büyük icatlarından biri olarak adlandırılıyor. Şirketi ab Låsfabriken - Lukkotehdas Oy - olarak hayata başladı ve sonunda Abloy oldu.


Erişim çözümlerinin geleceğini oluşturma

Peki şirketimiz 4.700 çalışanı olan bölgesel bir şirketten nasıl büyüyerek erişim çözümlerinde dünya çapında yaklaşık 51.000 kişiyi istihdam ederek küresel lider oldu? İşimizin en son aşamasının milyonlarca hayata dokunduğumuzu ve dünyayı nasıl daha güvenli, daha açık ve gezinmeyi kolaylaştırdığımızı keşfedin.

Daha yeni Daha eski